معرفی مسئول و اعضای واحد بهبود تغذیه



 
رسالت گروه:
 ارتقاء امنيت غذا و تغذيه با محوريت اصلاح الگوي تغذيه جامعه با بهبود تركيب و سلامت غذايي ،افزايش ميزان دسترسي (فيزيکی، اقتصادی، فرهنگی) خانوارهاي ايراني به سبد غذايي مطلوب، سالم و ايمن رسالت گروه می باشد
اهداف گروه:
 كاهش شیوع سوء تغذيه در كودكان زير 8 سال و مادران باردار 
 کاهش شیوع کمبود ریزمغذی ها به ويژه آهن، ید،روي، ويتامين ها 
 برنامه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه 
 کاهش بيماري هاي متابوليك مرتبط با  تغذيه از  جمله  اضافه وزن و چاقي، ديابت، بيماري هاي قلبي عروقي  و انواع سرطان ها 
 بومي سازي سبد غذايي مطلوب 
 بهبود وضعیت تغذیه ای افراد جامعه به ویژه گروه های آسیب پذیر تغذیه ای (کودکان زیر 8 سال، نوجوانان و جوانان،، مادران باردار و شیرده)