Fa
/
En
جمعه 18 آبان 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
گروه بهبود تغذیه
صفحه اصلی معاونت بهداشت
معرفی مسئول و اعضای واحد
اخبار گروه بهبود تغذیه
مراقبت تغذیه ای مادران باردار
مراقبت تغذیه ای کودکان
پیشگیری و کنترل ریز مغذی ها
کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
کنترل اختلالات فقر آهن
مکمل یاری ویتامین D
مکمل یاری کلسیم
ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای
سند ملی تغذیه
منابع علمی و دستورالعملها
سند ملی تغذیه و امنیت غذایی کشور
این پروژه، برنامه ای ملی برای ارتقای تغذیه و امنیت غذایی فراهم می آورد تا با به کارگیری آن زبان مشترک و تعهد جمعی ذینفعان ( درون و برون بخشی ) در زمینه اهداف و راهبردهای ارتقای تغذیه و امنیت غذایی به وجود آید و با استقرار محصول این سند در سال های آتی شاخص های مهم تغذیه و امنیت غذایی بهبود یابد از جمله اینکه کلیه استان های کشور از نظر امنیت غذا در طیف امن تا خیلی امن قرار گیرند .در حال حاضر دو برنامه در این راستا اجرا میشود:
• پیشنهاد پروژه" استفاده منطقی از آفت کش ها و کودهای شیمیایی" با هدف کاهش حداقل 30% از عوامل خطرزای شاخص در پنج محصول کشاورزی عمده شهرستان
• یشنهاد کاهش سبوس گیری آردهای تولیدی شهرستان