جمعه 14 آذر 1404
صفحه اصلی معاونت بهداشتی
حوزه معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
برنامه راهبردی دانشکده
چارت سازمانی معاونت
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها
معرفی مدیر و اعضای گروه
بیماریهای واگیر
بیماریهای غیر واگیر
گروه سلامت محیط و کار
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
گروه گسترش شبکه و ارتقاء سلامت
گروه سلامت جمعیت و خانواده
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه آموزش و ارتقاء سلامت
گروه سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد
سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه جامعه
واحد دارویی
آموزشگاه بهورزی
امور آزمایشگاههای بهداشت
مراکز مشاوره
مرکز مشاوره شیر مادر
مرکز مشاوره تغذیه
مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری
مرکز مشاوره ازدواج
دانستنیها
فصلنامه ها
بسته های آموزشی
بیماری کرونا
هر خانه یک پایگاه سلامت
میزخدمت الکترونیک معاونت بهداشت
مسابقه ازدواج آسان
برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع
نوبت دهی
جوانی جمعیت
نظارت همگانی
کتابخانه مرکزی
میز خدمت
گروه بهبود تغذیه
صفحه اصلی معاونت بهداشت
معرفی مسئول و اعضای واحد
اخبار گروه بهبود تغذیه
مراقبت تغذیه ای مادران باردار
مراقبت تغذیه ای کودکان
پیشگیری و کنترل ریز مغذی ها
کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
کنترل اختلالات فقر آهن
مکمل یاری ویتامین D
مکمل یاری کلسیم
ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای
سند ملی تغذیه
منابع علمی و دستورالعملها
منابع علمی و آموزشی گروه بهبود تغذیه
منابع علمی و آموزشی گروه بهبود تغذیه :
اصطلاح تغذیه در بیماران مبتلا به دیابت
پیامهای بهداشتی با هدف کاهش مصرف قند و شکر
اصلاح الگوی مصرف قند ، شکر و چربی
اصلاح چاقی
آموزش تغذیه در دورانهای مختلف زندگی
بسته آموزشی زندگی سالم تر با کاهش مصرف چربی
بسته آموزشی زندگی سالم تر با قند کمتر
بسته آموزشی نمک کمتر ، زندگی بهتر
تغذیه در سنین مدرسه
راهنمای جامع مادران باردار و شیر ده
روشهای نگهداری روغن های خوراکی
مقدار مصرف و نحوه طبخ روغنها
رهنمودهای غذائی ایران
معرفی گروههای غذائی
آخرین توصیه های تغذیه ای وزارت بهداشت