Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
گروه بهبود تغذیه
صفحه اصلی معاونت بهداشت
معرفی مسئول و اعضای واحد
اخبار گروه بهبود تغذیه
مراقبت تغذیه ای مادران باردار
مراقبت تغذیه ای کودکان
پیشگیری و کنترل ریز مغذی ها
کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
کنترل اختلالات فقر آهن
مکمل یاری ویتامین D
مکمل یاری کلسیم
ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای
سند ملی تغذیه
منابع علمی و دستورالعملها
منابع علمی و آموزشی گروه بهبود تغذیه
منابع علمی و آموزشی گروه بهبود تغذیه :
اصطلاح تغذیه در بیماران مبتلا به دیابت
پیامهای بهداشتی با هدف کاهش مصرف قند و شکر
اصلاح الگوی مصرف قند ، شکر و چربی
اصلاح چاقی
آموزش تغذیه در دورانهای مختلف زندگی
بسته آموزشی زندگی سالم تر با کاهش مصرف چربی
بسته آموزشی زندگی سالم تر با قند کمتر
بسته آموزشی نمک کمتر ، زندگی بهتر
تغذیه در سنین مدرسه
راهنمای جامع مادران باردار و شیر ده
روشهای نگهداری روغن های خوراکی
مقدار مصرف و نحوه طبخ روغنها
رهنمودهای غذائی ایران
معرفی گروههای غذائی
آخرین توصیه های تغذیه ای وزارت بهداشت