Fa
/
En
يکشنبه 4 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
گروه بهداشت محیط
صفحه اصلی معاونت بهداشتی
اخبار گروه بهداشت محیط
تاریخچه بهداشت محیط
معرفی مدیر و اعضای گروه
برنامه ها و فرآیندها
کنترل بهداشتی آب آشامیدنی
آموزش بهداشت محیط
کنترل مراکز مواد غذایی
کنترل بهداشتی مواد غذایی
بهسازی محیط روستاها
کنترل بهداشتی مراکز آموزشی وپرورشی
کنترل بهداشتی هوا
کنترل بهداشتی مواد زاید جامد شهری (پسماندها)
کنترل بهداشتی فاضلاب
کنترل بهداشت محیط بیمارستانها ومراکز بهداشتی درمانی
بهداشت مساجد
کنترل ناقلین بیماریها
کنترل استعمال دخانیات
فوریت های سلامت محیط
تست
چک لیست ها
کنترل مراکز مواد غذایی
این فرآیند يكي از وظايف اصلي گروه بهداشت محيط است که مورد توجه ويژه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي قراردارد و ازجمله وظايفي است كه در حقيقت نمود كلي فعاليت هاي بهداشت محيط و دانشگاه در آن نمايان مي گردد.
هدف این فرآیند حفظ ، تامین و ارتقای ارائه خدمات سالم و بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی است . این هدف از طریق فعالیتهایی مثل بازدیدمستمر از اماکن ، آموزش متصدیان اماکن ، اعمال قانون ماده 13 و سایر مقررات بهداشتی و .... به انجام میرسد.
آئين نامه بهداشت محيط ، كليه دستگاه هاي اجرايي دولتي و شركتهاي وابسته و بخش خصوصي و نيز متصديان مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن عمومي را موظف به رعايت توصيه ها و دستورات وزارت بهداشت نموده ، بعلاوه هر اقدامي را كه به تشخيص وزارت بهداشت تهديد عليه بهداشت عمومي قلمداد گردد را ممنوع و متخلف را در هر مقامي كه باشد مستوجب مجازات دانسته است .
رعايت بهداشت درمراكز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايي و اماكن عمومي بدليل تامين مواد غذايي مردم و يا ارائه خدماتي كه مي تواند بر سلامتي آنها تاثير گذار باشد حائز اهميت است. ازاين رو بازرسين بهداشت محيط از اين مراكز و اماكن بازديد و ضمن تاكيد بر رعايت اصول و موازين بهداشت توسط متصديان و كارگران چنانچه مغايرت و يا نقص بهداشتي مشاهده گردد، طبق قوانين جاري به متصدي جهت رفع آنها اخطار و پرونده متخلف را جهت پيگرد قانوني به مراجع قضايي ارسال و در صورت بي توجهي وعدم رفع نواقص اقدام به تعطيلي امکنه غير بهداشتي مي نمايند .
جهت کسب اطلاعات بیشتر روی هر یک از لینک های زیر کلیک فرمایید:
ا
ستاندارد تعیین ویژگیهای نمک خوراکی
بهداشت مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی