Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
گروه بهداشت محیط
صفحه اصلی معاونت بهداشتی
اخبار گروه بهداشت محیط
تاریخچه بهداشت محیط
معرفی مدیر و اعضای گروه
برنامه ها و فرآیندها
کنترل بهداشتی آب آشامیدنی
آموزش بهداشت محیط
کنترل مراکز مواد غذایی
کنترل بهداشتی مواد غذایی
بهسازی محیط روستاها
کنترل بهداشتی مراکز آموزشی وپرورشی
کنترل بهداشتی هوا
کنترل بهداشتی مواد زاید جامد شهری (پسماندها)
کنترل بهداشتی فاضلاب
کنترل بهداشت محیط بیمارستانها ومراکز بهداشتی درمانی
بهداشت مساجد
کنترل ناقلین بیماریها
کنترل استعمال دخانیات
فوریت های سلامت محیط
تست
چک لیست ها
کنترل آب آشامیدنی
آب آشامیدنی : آب آشامیدنی ،آب گوارایی است ،که عوامل فیزیکی ،شیمیایی وبیولوژیکی آن درحد استانداردهای مصوب باشد و مصرف آن عارضه سوئی درکوتاه مدت یادر دراز مدت درانسان ایجاد نکند.
آلودگی آب آشامیدنی : عبارتست از تغییر خواص فیزیکی ،شیمیایی و بیولوژیکی آب به گونه ای که آن را برای مصرف انسان زیان آور سازد.
طبق مقررات (( کنترل کیفیت آب آشامیدنی عمومی از نقطه آبگیر تامصرف به عهده وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی میباشد )) که دراین راستا اقدامات زیر توسط بهداشت محیط انجام میگیرد:
با توجه به تعاریف فوق ، حفظ و ارتقاء بهداشت آب آشامیدنی و افزایش دسترسی مردم به آب آشامیدنی سالم هدف کلی این فرآیند بوده که از طریق کنترل بهداشتی منابع و سیستم تامین کننده آب آشامیدنی – نمونه برداری میکروبی و شیمیایی از آب آشامیدنی شهرها و روستاها و کلر سنجی مستمر از محلهای مورد نظر در شبکه توزیع آب شرب ، پیگیری می شود.