کنترل آب آشامیدنی

آب آشامیدنی : آب آشامیدنی ،آب گوارایی است ،که عوامل فیزیکی ،شیمیایی وبیولوژیکی آن درحد استانداردهای مصوب باشد و مصرف آن عارضه سوئی درکوتاه مدت یادر دراز مدت درانسان ایجاد نکند.
آلودگی آب آشامیدنی : عبارتست از تغییر خواص فیزیکی ،شیمیایی و بیولوژیکی آب به گونه ای که آن را برای مصرف انسان زیان آور سازد.
طبق مقررات  (( کنترل کیفیت آب آشامیدنی عمومی از نقطه آبگیر تامصرف به عهده وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی میباشد )) که دراین راستا اقدامات زیر توسط بهداشت محیط انجام میگیرد:
با توجه به تعاریف فوق ، حفظ و ارتقاء بهداشت آب آشامیدنی و افزایش دسترسی مردم به آب آشامیدنی سالم هدف کلی این فرآیند بوده که از طریق کنترل بهداشتی منابع و سیستم تامین کننده آب آشامیدنی – نمونه برداری میکروبی و شیمیایی از آب آشامیدنی شهرها و روستاها و کلر سنجی مستمر از محلهای مورد نظر در شبکه توزیع آب شرب ، پیگیری می شود.