برگزاری کمیته هماهنگی کاهش سبوس گیری آردهای مورد استفاده درپخت نان سنگک
(134)
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، درراستای اجرای سند ملی تغذیهوبا توجه به افزایش شیوع بیماریهای غیرواگیرونقش تغذیه مناسب در پیشگیری از این بیماریها معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه باهمکاری ادارات دینفع اقدام به اجرای برنامه کاهش سبوس گیری در آردهای نانهای لواش شهرستان در سال 94نموده و برنامه کاهش سبوس گیری آردهای مورد استفاده درپخت نان سنگک نیز از اولویتهای گروه بهبود تغذیه معاون بهداشتی در سال جاری است
شنبه 30 مرداد 1395