تاریخ : شنبه 6 شهريور 1395

جلسه بازنگری ساختار تشکیلاتی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه بازنگری ساختار تشکیلاتی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور کارشناس محترم اداره ساختار مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشتی وزارت متبوع از صبح روز یکشنبه مورخه 31/5/95 تا ساعت 2 بامداد 1/6/95 تشکیل گردید .
در این جلسه مراکز بهداشتی درمانی و واحدهای تابعه براساس دستورالعمل های ابلاغی و استاندارد های شبکه بهداشت و درمان و همچنین با لحاظ نمودن اصل دسترسی سهل الوصول مردم و حتی بازدید حضوری از منطقه مورد ارزیابی و بازنگری قرار گرفت. در ابتدای این جلسه سرکار خانم مالکی کارشنماس محترم اداره ساختار مرکز مدیریت شبکه ضمن حضور در دفتر معاونت محترم بهداشتی به اهمیت و ضرورت بازنگری اشاره کرده و از جمله مهمترین هدف این بازنگری را فراهم نمودن دسترسی بهتر جمعیت تحت پوشش جهت ارائه خدمات پیش بینی شده بر اساس بسته های خدمتی و گروههای سنی عنوان کردند.
  • در شنبه 6 شهريور 1395