تاریخ : يکشنبه 16 مهر 1396

ویزیت رایگان سالمندان در مراکز خدمات جامع سلامت به مناسبت روز جهانی سالمند

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، در روز 12 مهر ماه و به منظور تکریم سالمندان و گرامیداشت هفته سالمند ، ویزیت رایگان سالمندان مراجعه کننده به تمامی مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراغه انجام گردید .
با هماهنگی صورت گرفته با تمامی مراکز خدمات جامع سلامت ، در روز 12 مهر ، تمامی سالمندان مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای سلامت توسط پزشکان شاغل در مراکز بطور رایگان ویزیت و معاینه شدند .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اعلام این خبر افزودند : توجه به نیازهای سالمندان و پیشگیری و مراقبت به موقع این گروه سنی ، از بروز عوارض جدی ناشی از بیماریها و سکته ها پیشگیری می نماید . توجه به نیازهای روحی سالمندان ، داشتن تغذیه مناسب ، تحرک بدنی کافی و توجه به ترویج سبک زندگی سالم و با نشاط باید در اولویتهای هر جامعه قرار گیرد و ارج نهادن به مقام سالمندان و استفاده از تواناییها و تجربیات با ارزش آنان باعث ایجاد حس با ارزش بودن و مفید بودن در سالمندان می شود .

• در يکشنبه 16 مهر 1396