تاریخ : دوشنبه 11 بهمن 1395

برگزاری جشنواره غذای سالم در دبیرستان دخترانه ایثارگران شهید احدی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت بسیج اطلاع رسانی کاهش قند ، نمک و چربی و با هدف ترویج استفاده از غذای سالم در بین دانش آموزان ، جشنواره غذای سالم در دبیرستان ایثارگران شهید احدی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت بسیج اطلاع رسانی کاهش قند ، نمک و چربی  و با هدف ترویج استفاده از غذای سالم در بین دانش آموزان ، جشنواره غذای سالم در دبیرستان ایثارگران شهید احدی  برگزار شد
در این جشنواره بسیار زیبا ، دانش آموزان و اولیای مدارس با پخت انواع غذاها ، دسرها و سالادها با استفاده از کمترین میزان قند ، نمک و چربی در این جشنواره شرکت کردند.این مراسم  که به همت و پیشنهادهمکاران پایگاه سلامت شماره 7 و با همکاری اولیای مدرسه ورابطین  مرکز وگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی برگزار گردید ،  در ابتدای برنامه نمایشنامه ای که سناریوی آن توسط خانم مراهم با موضوع اهمیت تغذیه سالم نوشته شده بود ، توسط دانش آموزان اجرا گردید.سپس خانم زمانی کارشناس تغذیه مرکز جامع شماره 6 سخنرانی مبسوطی در این زمینه ارائه نمودند. ایشان ضمن تشریح اهمیت تغذیه سالم در تامین سلامت دانش آموزان ، استفاده از غذاهای مغذی را در رشد ذهنی و جسمی دانش آموزان مهم برشمرده و خواستار خودداری دانش آموزان از فست فودها و غذاهای پرچرب و مضر شدند .سپس مسابقه ای با موضوع غذای سالم در بین دانش آموزان برگزار شد که  در پایان به 4 نفر از برندگان جشنواره و 3 نفر از برندگان مسابقه و یک نفر از رابطین بهداشتی جوایزی از طرف معاونت بهداشتی اهدا گردید.
  • در دوشنبه 11 بهمن 1395