Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
چهارشنبه 6 بهمن 1395
کد
646
برگزاری جشنواره غذای سالم در روستای حاجی کرد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره غذای سالم با هدف اجرای بسیج ملی تغذیه و ترویج غذاهای سالم سنتی در بین مردم ، در روستای حاجی کرد شهرستان مراغه برگزار گردید و با استقبال بسیار خوب مردمی مواجه شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره غذای سالم با هدف اجرای بسیج ملی تغذیه و ترویج غذاهای سالم سنتی در بین مردم ، در روستای حاجی کرد شهرستان مراغه برگزار گردید و با استقبال بسیار خوب مردمی مواجه شد.
دکتر سلیمانی ، معاون محترم فنی معاونت بهداشتی ، در حاشیه بازدید از این جشنواره ، ضمن تاکید بر لزوم رعایت سبک زندگی سالم در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر ، شیوع استفاده از غذاهای فست فود با چربی و کالری بالا را به عنوان یکی از مهمترین معضلات بهداشتی نسل جدید بر شمردند و شیوع بیماریهای قلبی - عروقی را زنگ خطری برای سلامت مردم دانستند . ایشان با تاکید بر مصرف میوه و سبزی به عنوان یکی از سالمترین مواد غذائی ، ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم در بین مردم را با توجه به شیوع بالای بیماریهای غیر واگیر بسیار مهم برشمردند و خواستار آموزش بیشتر به مردم در این زمینه شدند.
جشنواره غذائی روستای حاجی کرد که با تلاش بهورزان خانه بهداشت و گروه بهبود تغذیه و مشارکت بسیار خوب مردم روستا برگزار گردیده بود که در آن با به نمایش گذاشتن غذاهای سنتی و سالم ، مورد استقبال مردم روستا واقع شد . خانم اسکندری ، کارشناس مسئول بهبود تغذیه ، ضمن قدردانی از زحمات صورت گرفته در برگزاری این نمایشگاه ، مهمترین هدف برگزاری کلاسهای آموزشی و جشنواره های غذایی را سوق دادن مردم به مصرف کم روغن و نمک در راستای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر دانستند ، ایشان ضمن اشاره به شیوع بالای فشار خون و دیابت در جامعه ، پیشگیری از ابتلا به این بیماریها را بسیار مقدم بر درمان برشمرده و هزینه های ناشی از درمان آن را برای خانواده ها طاقت فرسا برشمردند .
خانم اسکندری ضمن توضیح روند شکل گیری بیماریها در مصرف نامناسب غذاهای پرچرب و پرنمک، خواستار تغییر سبک زندگی مردم و افزایش تحرک بدنی خود در تحقق پیشگیری از بیمارهای غیر واگیر شدند.
نوشته شده
در
چهارشنبه 6 بهمن 1395
منوی اصلی
صفحه اصلی معاونت بهداشتی
حوزه معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
گروه گسترش شبکه و ارتقاء سلامت
گروه سلامت جمعیت و خانواده
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها
معرفی مدیر و اعضای گروه
بیماریهای واگیر
بیماریهای غیر واگیر
گروه سلامت محیط و کار
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه آموزش و ارتقاء سلامت
گروه سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد
سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه جامعه
واحد دارویی
آموزشگاه بهورزی
امور آزمایشگاههای بهداشت
مراکز مشاوره
مرکز مشاوره شیر مادر
مرکز مشاوره تغذیه
مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری
مرکز مشاوره ازدواج
دانستنیها
فصلنامه ها
بسته های آموزشی
بیماری کرونا
هر خانه یک پایگاه سلامت
میزخدمت الکترونیک معاونت بهداشت
مسابقه ازدواج آسان
برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع