تاریخ : دوشنبه 3 ارديبهشت 1403

برگزاری جلسه آموزشی دانشجویان دانشگاه مراغه به مناسبت هفته سلامت

برگزاری جلسه آموزشی دانشجویان دانشگاه مراغه در راستای برنامه شهر سالم و ایمن و هفته سلامت در تاریخ 3/2/1403در سالن اجتماعات دانشگاه مراغه
در راستای برنامه شهر سالم و ایمن و هفته سلامت سال 1403، جلسه آموزشی دانشجویان دانشگاه مراغه به مناسبت هفته سلامت در تاریخ 3/2/1403در سالن اجتماعات دانشگاه مراغه با هماهنگی رابط محترم آن دانشگاه و با همکاری و حضور کارشناس محترم طب ایرانی و گروه سلامت روان معاونت بهداشتی  دانشکده علوم پزشکی مراغه ، برای دانشجویان و سفیران سلامت دانشجویی برگزار گردید.

در این برنامه، خانم نشاط، درخصوص پیشگیری از سوء مصرف مواد (تعریف ، علت وابستگی ، علائم اعتیاد ، انواع مواد مخدر ، عوارض مواد مخدر بر زندگی ، جلوگیری از مصرف مواد مخدر در نوجوانان و جوانان و سم زدایی) مطالبی را ارایه فرمودند و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

در ادامه آقای دکتر نبئی ، در خصوص طب ایرانی مطالبی را به شرح زیر توضیح فرمودند:

•    آشنایی با طب ایرانی (تعریف ارکان ـ مزاج ـ اخلاط)
•    شش اصل ضروری برای زندگی سالم( هوا ـ حرکت و سکون ـ خواب و بیداری ـ خوردنی ها و آشامیدنی ها ـ حالات روانی ـ دفع مواد غیر ضروری و حفظ مواد ضروری )
•    خواص برخی از مواد غذای و گیاهان دارویی و مصلحات آنها( لبنیات ـ گوشت ها ـ میوه ها ـ سبزی ها و.....)

کمیته سلامت و سبک زندگی سالم ( برنامه شهر سالم) با ریاست معاونت بهداشتی و با عضویت تعدادی ازسازمانهای همکار به عنوان یکی ازکمیته های تخصصی هفت گانه برنامه شهر سالم و ایمن مراغه می باشد برنامه شهر سالم و ایمن مراغه تحت نظارت عالی فرمانداری شهرستان ویژه مراغه و شامل 7 کمیته تخصصی با ریاست بهزیستی، هلال احمر ،شهرداری،آموزش و پرورش،دانشکده علوم پزشکی و نیروی انتظامی می باشد. دبیرخانه برنامه شهر سالم و ایمن مراغه در تعامل با فرمانداری، مسئولیت راهبری و نظارت فنی و اجرایی بر عملکرد کمیته های تخصصی هفت گانه را عهده دار است.
  • در دوشنبه 3 ارديبهشت 1403