تاریخ : يکشنبه 21 اسفند 1401
کد 1950

برگزاری دوره تربیت سفیران سلامت طلبه با آموزش اصول تغذیه سالم

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، در راستای اجرای برنامه تربیت سفیران سلامت طلبه ، دوره آموزشی اصول تغذیه سالم در حوزه علمیه خواهران برگزار گردید.
در راستای اجرای برنامه تربیت سفیران سلامت طلبه در سال 1401 ، به منظور حمایت، تقویت و ترویج سبک زندگی سالم در مراکز حوزوي و فراهم نمودن زمينه هاي مناسب براي فعاليتهاي جمعی در بين طلاب با توجه به رویکرد آموزش همسانان و همچنين بهره گيري از توانمندي این قشر در فرهنگسازي رفتار سالم در جامعه دوره آموزشی  اصول تغذیه سالم در حوزه علمیه خواهران شهرستان  در تاریخ 1401.12.13 برگزار گردید.
این جلسه با هماهنگی و همکاری گروه آموزش و ارتقای سلامت و بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان مراغه و مسئولین حوزه هاي علميه خواهران برگزارشد  که در ابتدای جلسه سرکار خانم مرتضوی کارشناس آموزش سلامت در خصوص اهمیت ارتقای سواد سلامت جامعه در انجام خودمراقبتی وپیشگیری از بیماریها ونقش واهمیت سفیران طلبه در این امر مطالبی ارائه نمودند وسپس مطالب آموزشی توسط کارشناس تغذیه سرکار خانم قره باغی ارائه گردید.
محتوای آموزشی ارائه شده شامل: اصول تغذیه سالم (شامل آشنایی با گروههای غذایی و نقش آنها در بدن، نقش تغذیه سالم در پیشگیری از بروز بیماری های غیرواگیر و چاقی و اضافه وزن و عادات نادرست غذایی ) بود و انتظار می رود که آموزشها به صورت آبشاری به سایر طلاب ، خانواده های طلاب و سایر اقشار جامعه منتقل شود .گروه آموزش و ارتقای سلامت همچنان پشتیبانی لازم را در امر آموزش و توانمند سازی سفیران سلامت طلبه و ارایه مطالب دیگر آموزشی انجام خواهد داد.

• در يکشنبه 21 اسفند 1401