Fa
/
En
جمعه 18 آبان 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
يکشنبه 30 دي 1397
کد
1172
به مناسبت پویش همگانی تغذیه سالم
همایش تغذیه سالم برای رستوران داران ، اغذیه فروشان و قنادی و بستنی فروشان شهرستان مراغه برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت پویش همگانی تغذیه سالم، همایش تغذیه سالم برای رستوران داران ، اغذیه فروشان و قنادی و بستنی فروشان شهرستان مراغه ، در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت پویش همگانی تغذیه سالم، همایش تغذیه سالم برای رستوران داران ، اغذیه فروشان و قنادی و بستنی فروشان شهرستان مراغه ، در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید
به مناسبت پویش همگانی تغذیه سالم با هدف کاهش مصرف قند، نمک و چربی و در راستای برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی، همایش تغذیه سالم با حضور اعضای اتحادیه تالارو رستوران، اغذیه فروشان، قنادی و بستنی فروشان در تاریخ 97.10.29 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی تشکیل گردید. دراین همایش که با همکاری گروههای بهبودتغذیه، سلامت محیط و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی برگزارشد، پس از بیان اهداف تشکیل جلسه توسط خانم مرتضوی کارشناس مسئول واحد بهبودتغذیه، آقای دکتر سلیمانی معاون بهداشتی در مورد اهمیت و نقش تغذیه سالم در پیشگیری و بروز بیماریهای غیرواگیر و در نهایت کاهش مرگ و میرناشی از آنها و ضرورت کاهش مصرف قند، نمک و چربی و حذف نمکدان از سفره های خانوار ها مطالب مبسوطی ارائه نمودند.در ادامه خانم دکتر اسدیان، مدیرمحترم گروه مبارزه با بیماریها ضمن اشاره به آمار و ارقام هشداردهنده میزان بیماریهای غیرواگیر و مرگ و میر ناشی از آنها،در خصوص روش های پیشگیری با کاهش مصرف قند، نمک ، چربی و نقش چربیها در بروز بیماریهای قلبی عروقی ، سکته های قلبی و... و راههای اصلاح الگوی مصرف چربیها مطالب آموزشی خودراارائهنمودند.سپس خانم افکاری، کارشناس تغذیه در مورد رعایت تعادل و تنوع در رژیم غذایی ، هرم غذایی با تاکید بر گروه متفرقه واقع در قله هرم غذایی و نقش صنوف ارائه کننده غذا در سلامتی عموم مردم مطالب آموزشی خودراارائه نمودند.در پایان آقای میعادی مدیر اتحادیه قنادان با توجه به بالا بودن قیمت تمام شده یک محصول با مواد اولیه سالم، خواستار حمایت مسئولین در این خصوص شدند.درج
اشیه همایش تن سنجی شرکت کنندگان انجام و بسته های آموزشی ارائه گردید.
نوشته شده
در
يکشنبه 30 دي 1397
برچسب ها
تغذیه سالم
تغذیه سالم کودکان
همایش تغذیه سالم
منوی اصلی
صفحه اصلی معاونت بهداشتی
حوزه معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
گروه گسترش شبکه و ارتقاء سلامت
گروه سلامت جمعیت و خانواده
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها
معرفی مدیر و اعضای گروه
بیماریهای واگیر
بیماریهای غیر واگیر
گروه سلامت محیط و کار
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه آموزش و ارتقاء سلامت
گروه سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد
سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه جامعه
واحد دارویی
آموزشگاه بهورزی
امور آزمایشگاههای بهداشت
مراکز مشاوره
مرکز مشاوره شیر مادر
مرکز مشاوره تغذیه
مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری
مرکز مشاوره ازدواج
دانستنیها
فصلنامه ها
بسته های آموزشی
بیماری کرونا
هر خانه یک پایگاه سلامت
میزخدمت الکترونیک معاونت بهداشت
مسابقه ازدواج آسان
برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع