تاریخ : پنجشنبه 1 آذر 1397

با هدف آشنایی دانش آموزان با ابعاد سلامت روان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برای دانش آموزان مدرسه دخترانه هاجر برگزار گردید .
با توجه به اهمیت دوره نوجوانی و کسب مهارتهای لازم دراین سن برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی  و روانشناختی شایع جلسه  آموزشی در مدرسه راهنمایی دخترانه هاجر برگزار گردید.
در طول  این جلسه  دو ساعته با تشریح ابعاد روانی دوره نوجوانی به انواع آسیبهای روانشناختی واجتماعی شایع دراین سن پرداخته شد.
آموختن مهارتهای زندگی از جمله روشهای مقابله با این مشکلات مطرح  و مهارت کنترل استرس ونه گفتن بصورت ایفای نقش آموزش داده شد.
در ادامه جلسه  کارشناس سلامت روان  ضمن اشاره به اهمیت افزایش اطلاعات والدین در باره این دوره آموختن روشهای صحیح فرزند پروری ومهارت آموزی از طریق منابع معتبر را یاد اوری ودرخواست تشویق والدین برای شرکت در جلسات اموزشی را داشتند. در پایان این جلسه آموزشی ضمن پاسخ به سوالات دانش آموزان توصیه شد برای افزایش اطلاعات ویا در صورت  بروز مشکل در زمینه های اجتماعی ،سلامت روانی ودرگیری با مواد و....حتما به مراکز بهداشتی وکارشناسان سلامت روان حاضر در مراکز مراجعه کنند.
  • در پنجشنبه 1 آذر 1397