تاریخ : يکشنبه 6 آبان 1397

به مناسبت هفته سلامت روان

برگزاری نمایشگاه خودمراقبتی وپیشگیری از سومصرف مواد مخدر در مدرسه راهنمایی تقی پور مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت هفته سلامت روان ، نمایشگاه خودمراقبتی وپیشگیری از سومصرف مواد مخدر در مدرسه راهنمایی تقی پور مراغه برگزار گردید .
همزمان با آغاز هفته سلامت روان ومحوریت این هفته با موضوع جهان درحال تغییر برای نوجوان با همکاری آموزش وپرورش شهرستان مراغه نمایشگاه وکارگاه آموزشی برای دانش آموزان مقطع راهنمایی برگزار گردید.
این نمایشگاه با تشریح اهمیت سلامت روان ومناسبت این هفته برای کلیه دانش آموزان در محوطه مدرسه افتتاح گردید.
درطول برگزاری این نمایشگاه با حضور کارشناسان واحد سلامت روانی ،اجتماعی واعتیاد کارگاه اموزشی راجع به تاثیر فضای مجازی برسلامت روان نوجوان وتاب اوری نوجوانان با تمرکز بر مهارتهای زندگی که بصورت کارگاهی بگزار گردید،برنقش محیطهای آموزشی وتاثیر خودمراقبتی در همه ابعاد جسمانی،معنوی ،عاطفی واجتماعی وتوانمندسازی با رویکرد پیشگیری از سومصرف مواد مخدر درجوانان پرداخته شد.
 درادامه ضمن بیان منابع آموزشی مطمعن جهت ارتقای سلامت روان دانش آموزان ومعرفی خدمات کارشناسان روان در مراکز بهداشتی جهت دریافت مشاوره وشرکت در جلسات آموزشی بصورت فردی وخانوادگی پمفلت وپوسترهای مرتبط با این هفته به حاضرین در کارگاه ومراجعین به نمایشگاه اهدا گردید.

• در يکشنبه 6 آبان 1397