تاریخ : دوشنبه 14 اسفند 1396

برگزاری پیاده روی صبحگاهی در مرکز خدمات جامع سلامت شماره 4

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، پیاده روی صبحگاهی با مشارکت اهالی منطقه پهرآباد مراغه به مناسبت هفته سلامت مردان توسط کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت شماره 4 برگزار گردید .
این مراسم که با استقبال اهالی محله پهرآباد همراه بود با هدف ترویج ورزش در بین مردم به ویژه مردان منطقه برگزار شد و جلسه آموزشی نیز با همین موضوع بعد از اجرای پیاده روی ، در سالن مرکز برگزار گردید که در این جلسه آموزشی بر اهمیت ورزش در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر در مردان تاکید شد و ترویج سبک زندگی سالم به عنوان یکی از مهمترین عوامل کاهنده بیماریها معرفی شد .
  • در دوشنبه 14 اسفند 1396