تاریخ : دوشنبه 30 بهمن 1396

دکتر مجتهدی در جمع سفیران سلامت طلبه : روحانیت در ترویج سبک زندگی سالم و و گسترش مشارکتهای همگانی در ارتقاء شاخصهای سلامتی ، نقش بسیار مهمی دارند .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، با حضور در جلسه آموزشی سفیران سلامت طلبه در حوزه علمیه شهرستان مراغه ، بر مشارکت روحانیون در ارتقاء شاخصهای سلامت تاکید کردند .
دکتر مجتهدی با اشاره به ابعاد مختلف سلامت ، نقش روحانیت را در راستای ارتقاء شاخصهای سلامت یک جامعه بسیار مهم دانستند . ایشان با تشریح لزوم توجه به شیوع بیماریهای غیر واگیر در جامعه کنونی ، خود مراقبتی فردی و سازمانی را به عنوان یکی از مهمترین محورهای پیشگیری و ابتلا به این بیماریها دانستند . معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به آمارهای بروز چاقی در بین دانش آموزان و نوجوانان ، این عامل خطر را به عنوان زنگ هشداری برای همگان اعلام کرده و آموزش و آگاه سازی مردم را از خطرات بیماریهایی نظیر فشار خون ، دیابت و سرطانها مورد تاکید قرار دادند .
دکتر مجتهدی با اشاره به نقش روحانیون در ارتقاء آگاهی و دانش سلامت محور مردم جامعه  ، ترویج سبک زندگی سالم و و گسترش مشارکتهای همگانی در ارتقاء شاخصهای سلامتی را  از نقشهای مهم روحانیت نام بردند که با توجه به ارتباط آنان با اقشار مختلف مردم ، خواستار همکاری هر چه بیشتر حوزه  و معاونت بهداشتی شدند .
  • در دوشنبه 30 بهمن 1396