تاریخ : دوشنبه 23 بهمن 1396

برگزاری کارگاه آموزشی اصول ایمنی منزل در برابر زلزله برای والدین دانش آموزان مدارس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی با موضوع اصول ایمنی منزل در برابر بلایا برای والدین دانش آموزان مدارس بدر 1 و 2 و 13 آبان ، در تالار شهید بهشتی مراغه برگزار گردید .

در ابتدای جلسه ، مهندس مسعودخواه ، کارشناس مسئول دفتر مدیریت خطر بلایا با اشاره به سطح خطر 8 از 10 کشور ایران و رتبه چهارم ایران از لحاظ بلاخیزی در منطقه ، بر ضرورت ارتقاء آمادگی خانوارها در برابر  بلایا تاکید کردند . ایشان با تشریح اصول ایمنی سازه ای و غیر سازه ای ، داشتن کیف اضطراری برای هر خانواده را بسیار مهم دانستند و آموزش و تمرین پناه گیری در زلزله را به عنوان عامل نجات برای اعضای خانواده برشمردند .
در پایان جلسه به سوالات شرکت کنندگان در جلسه پاسخ داده شد .
  • در دوشنبه 23 بهمن 1396