تاریخ : يکشنبه 8 بهمن 1396

برگزاری جلسه آموزشی ضمن خدمت فرهنگیان با همکاری گروههای کارشناسی ستاد معاونت بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه آموزشی ضمن خدمت فرهنگیان در دو روز و با همکاری و تدریس گروههای کارشناسی ستاد معاونت بهداشتی درتالار شهید بهشتی شهرستان مراغه برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه آموزشی  ضمن خدمت فرهنگیان  در دو روز و با همکاری و تدریس گروههای کارشناسی ستاد معاونت بهداشتی درتالار شهید بهشتی شهرستان مراغه برگزار گردید
جلسه آموزشی ضمن خدمت فرهنگیان در تاریخ  6 و 5/11/96 در  تالار شهید بهشتی،برای  فرهنگیان محترم اداره آموزش و پرورش، با همکاری کارشناس سلامت و تندرستی  اداره آموزش و پرورش و کارشناسان سلامت نوجوانان و جوانان  معاونت بهداشتی برگزار گردید. دراین جلسه دو روزه آقای دکتر غفاری ( متخصص اطفال ) ،  آقای دکتر کریمی ( دکترای فیزیولوژی ورزشی) ،خانم دکتر اسدیان (رییس گروه پیشگیری از بیماریها) ،آقای مسعود خواه (کارشناس مدیریت بحران و کاهش خطر بلایا) ،آقای مهندس جعفری (کارشناس بهداشت حرفه ای) ، آقای رستم زاده و خانم افکاری (کارشناسان تغذیه) ،خانم اصولی  (کارشناس سلامت روان) ،خانم کیومرزی (کارشناس بهداشت خانواده) جهت ارایه مطالب ،حضور داشتند.
 درابتدای جلسه آقای یزدانی ،معاون محترم پرورشی اداره آموزش و پرورش در خصوص اهمیت و توجه به اجزای هشت گانه مدارس مروج سلامت توسط شرکت کنندگان مطالبی را ارایه فرمودند .
موضوع و مطالب ارایه شده توسط مدرسین محترم به شرح ذیل میباشد:
1.    پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیر واگیر ( پیشگیری از سرطانها و هپاتیت(
2.    ایمنی در منزل و مدیریت تجمعات انبوه در بلایا و بحران
3.    ارگونومی
4.    شیوه زندگی سالم در سالمندان و میانسالان
5.    تغذیه در بیماری ( دیابت )
6.     تغذیه در پیشگیری از اضافه وزن و چاقی
7.    سلامت فردی و فعالیت جسمانی
8.    خشونت خانگی ( کودک آزاری )
9.    رشد و تکامل کودک

بنا به درخواست شرکت کنندگان مقرر گردید لوح فشرده مربوط به اسلاید های آموزش داده شده توسط مدرسین محترم توسط معاونت بهداشتی به اداره آموزش و پرورش ارسال گردد

تصاویر کارگاه آموزشی