تاریخ : چهارشنبه 4 بهمن 1396

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع آمادگی خانوارها در برابر بلایا برای والدین دانش آموزان مدرسه دخترانه فارابی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه آموزشی با موضوع آمادگی خانوارها در برابر بلایا با محوریت آموزش ایمنی غیر سازه ای منزل و شیوه پناهگیری در زلزله برای والدین دانش آموزان مدرسه دخترانه فارابی برگزار گردید .
این جلسه آموزشی که با هماهنگی خانم ستاریان ، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شماره 6 و در سالن اجتماعات مدرسه فارابی  برگزار گردیده بود با حضور والدین دانش آموزان و  رابطین سلامت و مدیران و معلمان مدرسه همراه بود . درابتدای جلسه ، مهندس مسعودخواه ، کارشناس مسئول دفتر مدیریت خطر بلایای معاونت بهداشتی به تشریح جایگاه ایران از لحاظ بلاخیزی پرداختند و مخاطرات به وقوع پیوسته در سالهای اخیر در شهرستان  مراغه را خاطر نشان کردند . ایشان در تشریح لزوم آمادگی خانوارها در برابر بلایا ، به میزان هشت درصدی  آمادگی خانوارهای ایرانی در برابر بلایا اشاره کرده و افزودند : توجه به ایمنی سازه ای بر اساس حمایتهای سازمانهای مرتبط از جمله نظام مهندسی و شهرداری و با ارتقاء وضعیت اقتصادی جامعه محقق می شود ولی بسیاری از آیتم های دخیل در ارتقاء ایمنی خانوارها ، با آموزش و توسط خود مردم محقق می شود . توجه به ایمنی غیر سازه ای منزل مسکونی ، داشتن کیف اضطراری ، آشنایی خانواده ها با شیوه رسم نقشه خطر و شیوه پناه گیری در زلزله از جمله این عوامل دخیل در ارتقاء خانواده ها از لحاظ آمادگی در برابر بلایا است .
در ادامه جلسه به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد .
  • در چهارشنبه 4 بهمن 1396