تاریخ : سه شنبه 3 بهمن 1396

برگزاری چهارمین جلسه کمیته راهبردی سالمندان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، چهارمین کمیته راهبردی سالمندان با حضور رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه و همچنین نمایندگان ادارات شهرستان مراغه ، در سالن اجتماعات پردیس برگزار گردید .
در ابتدای جلسه ، دکتر جنتی ، رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اشاره به روند پیری در جهان و مقایسه شاخصهای ایران یا آن ، به بیان اهمیت مراقبت سالمندان پرداختند و سوق دادن دیدگاه مردم به سمت ایجاد دوران سالمندی فعال و پویا را به عنوان یکی از اصول مهم در تغییر نگرشها نسبت به سالمندان ارزیابی کردند . ایشان با تشریح این موضوع که باید زیر ساختهای جامعه جهت مراقبت و آسایش سالمندان نیز تغییر کند  توجه به نیازهای عاطفی و جسمانی سالمندان را بسیار حائز اهمیت برشمرده و خواستار توجه همگان به این امر شدند .
در ادامه جلسه دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با تشریح چالش های دوران سالمندی ، افسردگی و بیماریهای قلبی عروقی را از مهمترین معضلات این دوران برشمردند و توجه به نیازهای تغذیه ای سالمندان را در کاهش عوارض بیماریهای غیر واگیر مهم دانستند . دکتر مجتهدی با تشریح ویژگیهای شهر دوستدار سالمند ، همکاری همه ادارات و سازمانها را در تامین آسایش سالمندان خواستار شدند .
در ادامه جلسه اعضای کمیته به تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه کاری خود پرداخته و درباره پیشنهادات ارائه شده بحث و تبادل نظر کردند .
  • در سه شنبه 3 بهمن 1396