تاریخ : يکشنبه 1 بهمن 1396
کد 942

برگزاری جشنواره ترویج غذای سالم در مرکز خدمات جامع سلامت شماره 4

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره ترویج غذای سالم با مشارکت دانش آموزان ، داوطلبین سلامت و همپنین کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت شماره 4 پهرآباد ، در فضای یپرشور و نشاط برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره ترویج غذای سالم با مشارکت دانش آموزان ، داوطلبین سلامت و همپنین کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت شماره 4 پهرآباد ، در فضای یپرشور و نشاط برگزار گردید 
هدف اصلی برگزاری این جشنواره ، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و سالم ، پرهیز از مصرف غذاهای فست فود و مضر و همچنان توجه به ویژگیهای بهداشتی مواد غذائی اعلام گردید . آقای قاسمی ، مدیر گسترش شبکه های بهداشتی در حاشیه بازدید از این نمایشگاه ، توجه ویژه به آموزشهای موثر و استفاده از شیوه های جذاب در امر آموزش سلامت را یکی از راههای اصلی ارتقاء فرهنگ سلامت در بین مردم دانستند . ایشان با اشاره به اهمیت تغییر چهره بیماریهای غیر واگیر ، سبک زندگی غلط ، عادات نادرست تغریه ای شایع شده در جامعه  و ناآگاهی از عوارض مصرف غذاهای مضر را به عنوان عوامل تشدید کننده بروز بیماریهای غیر واگیر برشمردند و برگزاری این نوع جشنواره های ترویج غذای سالم را گامی در جهت ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم سنتی بسیار مهم ارزیابی کردند .

در ادامه برنامه ، خانم اسکندری ، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه با اشاره به مضرات استفاده از فست فود ها، دانش آموزان را یکی از گروههای هدف مهم در توجه به آموزش تغذیه اعلام کردند و استفاده از مواد غذائی مقوی و مغذی را در رشد ذهنی و جسمی این گروه سنی بسیار مهم برشمردند . حانم اسکندری با اشاره به عوارض فست فود ها و مواد غذائی فاقد ارزش غذایی ، استفاده از حبوبات را به عنوان یکی از جایگزینهای خوب برای گروه گوشت نام بردند که می تواند نیازهای غذایی دانش آموزان را تامین کند.
در پایان مراسم از نفرات برتر به قید قرعه قدردانی صورت گرفت .
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 1 بهمن 1396