Fa
/
En
جمعه 2 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
يکشنبه 1 بهمن 1396
کد
942
برگزاری جشنواره ترویج غذای سالم در مرکز خدمات جامع سلامت شماره 4
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره ترویج غذای سالم با مشارکت دانش آموزان ، داوطلبین سلامت و همپنین کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت شماره 4 پهرآباد ، در فضای یپرشور و نشاط برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره ترویج غذای سالم با مشارکت دانش آموزان ، داوطلبین سلامت و همپنین کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت شماره 4 پهرآباد ، در فضای یپرشور و نشاط برگزار گردید
هدف اصلی برگزاری این جشنواره ، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و سالم ، پرهیز از مصرف غذاهای فست فود و مضر و همچنان توجه به ویژگیهای بهداشتی مواد غذائی اعلام گردید . آقای قاسمی ، مدیر گسترش شبکه های بهداشتی در حاشیه بازدید از این نمایشگاه ، توجه ویژه به آموزشهای موثر و استفاده از شیوه های جذاب در امر آموزش سلامت را یکی از راههای اصلی ارتقاء فرهنگ سلامت در بین مردم دانستند . ایشان با اشاره به اهمیت تغییر چهره بیماریهای غیر واگیر ، سبک زندگی غلط ، عادات نادرست تغریه ای شایع شده در جامعه و ناآگاهی از عوارض مصرف غذاهای مضر را به عنوان عوامل تشدید کننده بروز بیماریهای غیر واگیر برشمردند و برگزاری این نوع جشنواره های ترویج غذای سالم را گامی در جهت ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم سنتی بسیار مهم ارزیابی کردند .
در ادامه برنامه ، خانم اسکندری ، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه با اشاره به مضرات استفاده از فست فود ها، دانش آموزان را یکی از گروههای هدف مهم در توجه به آموزش تغذیه اعلام کردند و استفاده از مواد غذائی مقوی و مغذی را در رشد ذهنی و جسمی این گروه سنی بسیار مهم برشمردند . حانم اسکندری با اشاره به عوارض فست فود ها و مواد غذائی فاقد ارزش غذایی ، استفاده از حبوبات را به عنوان یکی از جایگزینهای خوب برای گروه گوشت نام بردند که می تواند نیازهای غذایی دانش آموزان را تامین کند.
در پایان مراسم از نفرات برتر به قید قرعه قدردانی صورت گرفت .
نوشته شده
در
يکشنبه 1 بهمن 1396
برچسب ها
جشنواره غذای سالم
پهرآباد مراغه
مرکز شماره 4
منوی اصلی
صفحه اصلی معاونت بهداشتی
حوزه معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
گروه گسترش شبکه و ارتقاء سلامت
گروه سلامت جمعیت و خانواده
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها
معرفی مدیر و اعضای گروه
بیماریهای واگیر
بیماریهای غیر واگیر
گروه سلامت محیط و کار
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه آموزش و ارتقاء سلامت
گروه سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد
سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه جامعه
واحد دارویی
آموزشگاه بهورزی
امور آزمایشگاههای بهداشت
مراکز مشاوره
مرکز مشاوره شیر مادر
مرکز مشاوره تغذیه
مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری
مرکز مشاوره ازدواج
دانستنیها
فصلنامه ها
بسته های آموزشی
بیماری کرونا
هر خانه یک پایگاه سلامت
میزخدمت الکترونیک معاونت بهداشت
مسابقه ازدواج آسان
برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع