تاریخ : شنبه 5 دي 1394
کد 94

جلسه هماهنگی معاونت بهداشتی و ادارات شهر مراغه در خصوص طرح جمع اوری قلیان

در جلسه ای که با حضورمعاونت محترم بهداشتی و اعضای محترم شورای شهر و روسای ادارات و نماینده محترم اماکن و نماینده محترم فرمانداری و همچنین مسئول تعزیرات حکومتی و اداره صنعت و معدن و تجارت تشکیل گردید . در جهت افزایش سلامت جامعه و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر دیابت و بیماریهای قلبی – عروقی ، کنترل چاقی ، سرطانهاکه از جمله بیماریهای شایع می باشند
در جلسه ای که با حضورمعاونت  محترم بهداشتی و  مسئولین محترم اداره صنعت و معدن  تشکیل گردید . جهت افزایش سلامت جامعه و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر دیابت و بیماریهای قلبی – عروقی ، کنترل چاقی ، سرطان روده بزرگ که از جمله بیماریهای شایع می باشند مصرف منابع غذایی حاوی سبوس ، به ویژه نان سبوس دار مورد تاکید قرار گرفت و طی توافق انجام گرفته با پیشنهاد و پیگیری معاونت محترم بهداشتی تعداد نانوایان عرضه نان سبوس دار در سطح شهرستان به 20 نانوایی افزایش یافت . همچنین جهت پیشگیری از فساد نان و توزیع  غیر بهداشتی نان های بسته بندی شده  در سوپر مارکتها  ،  قرار  دادن بسته ها در محل مناسب و داخل مغازه و  داشتن برچسب یا اتیکت در روی بسته ها ی که نشان دهنده  تاریخ تولید و محل تولید نان است الزامی اعلام شد . 

در جلسه مذکور معاونت بهداشتی  خاطر نشان نموده اند میزان ترکیب سمی  منواکسید کربن در قلیان حدود 10بار بیشتر از سیگار بوده و برای سلامت دستگاه تنفسی – قلب و عروق  مضر می باشد و همچنین به علت  انتقال بیماریهای مختلف از طریق دهان و دندان آلوده به وسیله استفاده مشترک چند نفر از یک نی قلیان که باعث  انتقال بیماریهایی مثل سل ، هپاتیت و ... می شود . جهت ارتقا سلامت جامعه و پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیر واگیر پیشنهاد گردید استعمال قلیان و توزیع آن در اماکن مواد غذایی ممنوع گردیده و طرح جمع آوری قلیان به اجرا گذاشته شود.
در جلسه ای که با حضورمعاونت  محترم بهداشتی و اعضای محترم شورای شهر و روسای ادارات و نماینده  محترم اماکن و نماینده محترم فرمانداری و همچنین مسئول تعزیرات حکومتی و اداره صنعت و معدن و تجارت  تشکیل گردی تا هماهنگی لازم بین اعضا در جهت افزایش سلامت جامعه و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر دیابت و بیماریهای قلبی – عروقی ، کنترل چاقی ، سرطانها  که از جمله بیماریهای شایع می باشند صورت گیرد  بنابراین  مصرف منابع غذایی حاوی سبوس ، به ویژه نان سبوس دار مورد تاکید قرار گرفت و طی توافق انجام گرفته با پیشنهاد و پیگیری معاونت محترم بهداشتی تعداد نانوایان عرضه نان سبوس دار در سطح شهرستان به 20 نانوایی افزایش یافت . همچنین جهت پیشگیری از فساد نان و توزیع  غیر بهداشتی نان های بسته بندی شده  در سوپر مارکتها  ،  قرار  دادن بسته ها در محل مناسب و داخل مغازه و  داشتن برچسب یا اتیکت در روی بسته ها ی که نشان دهنده  تاریخ تولید و محل تولید نان است الزامی اعلام شد . 

در جلسه مذکور معاونت بهداشتی  خاطر نشان نموده اند میزان ترکیب سمی  منواکسید کربن در قلیان حدود 10بار بیشتر از سیگار بوده و برای سلامت دستگاه تنفسی – قلب و عروق  مضر می باشد و همچنین به علت  انتقال بیماریهای مختلف از طریق دهان و دندان آلوده به وسیله استفاده مشترک چند نفر از یک نی قلیان که باعث  انتقال بیماریهایی مثل سل ، هپاتیت و ... می شود . جهت ارتقا سلامت جامعه و پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیر واگیر پیشنهاد گردید استعمال قلیان و توزیع آن در اماکن مواد غذایی ممنوع گردیده و طرح جمع آوری قلیان به اجرا گذاشته شود.


  • نوشته شده
  • در شنبه 5 دي 1394