تاریخ : يکشنبه 24 دي 1396

برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی بیماریهای غیرواگیر دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته دانشگاهی غیرواگیر دانشکده علوم پزشکی مراغه در سال جاری ، در اتاق ریاست محترم دانشگاه و با حضور ریاست محترم دانشگاه و معاونین محترم دانشگاهی برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته دانشگاهی غیرواگیر دانشکده علوم پزشکی مراغه در سال جاری در مورخه 12/10/96 از ساعت 12-10 در اتاق ریاست محترم دانشگاه و با حضور ریاست محترم دانشگاه و معاونین محترم دانشگاهی برگزار گردید
در ابتدای جلسه خانم دکتر اسدیان ،گزارش عملکرد حوزه معاونت بهداشتی در خصوص اهداف 13 گانه سند غیرواگیرو عملکرد واحدهای معاونت بهداشتی را بصورت جداگانه و بصورت درصد شاخص های تحقق یافته ، درصد شاخص های تحقق نیافته و چالش های اجرایی برنامه توضیح دادند و یادآور شدند که چالش اصلی موجود در اجرای برنامه های معاونت بهداشتی در چارچوب سند، عدم امکان گزارشگیری فعالیتهای انجام گرفته از سامانه سیب می باشد.
     سپس معاونین محترم درمان و غذا و دارو گزارش فعالیتهای مربوطه را ارائه نمودند.

در ادامه ریاست محترم دانشگاه ، آقای دکتر جنتی ، ضمن قدردانی از زحمات معاونتها در راستای تحقق اهداف سند مذکور بر اجرای مفاد سند غیرواگیر ، خصوصاٌ شاخص های تحقق نیافته هر معاونت تاکید بیشتری نمودند.
در این جلسه مقرر گردید :
1-   با هماهنگی سازمان نظام پزشکی جهت برگزاری جلسه توجیهی ایراپن با پزشکان بخش خصوصی و متخصصین اقدام گردد.
2- پروتکل کشوری ایراپن از طریق معاونت درمان به پزشکان بخش خصوصی ارسال گردد.
3- در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت،فیلم های آموزشی با موضوع اهمیت NCD و راههای پیشگیری از آن برای مراجعین پخش گردد.
4- مقرر گردید آگاه سازی مردم در زمینه استفاده از محصولات غذایی دارای برچسب رنگی با هماهنگی واحد سلامت محیط و معاونت غذا و دارو صورت گیرد.
5-مقرر گردید فعالیتهای پژوهشی توسط معاونت محترم آموزشی در خصوص پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر افزایش یابد.مقرر گردید میزان مواجهه افراد با عوامل خطر قابل اصلاح مشترک برای بیماریهای غیرواگیر (همانند مصرف سیگار، رژیم غذایی ناسالم، عدم تحرک بدنی و مصرف زیان بار الکل) و عوامل تعیین کننده آنها کاهش یافته و ظرفیت افراد برای اتخاذ انتخاب های سالم تر (سبک زندگی سالم) تقویت گردد

• در يکشنبه 24 دي 1396