تاریخ : چهارشنبه 20 دي 1396

برگزاری کمیته پیشگیری از بیماریهای زئونوزیس شهرستان مراغه با محوریت پیشگیری از بیماری کالاآزار

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته زئونوزیس شهرستان مراغه با هدف بررسی آخرین وضعیت بیماریهای زئونوزیس و بررسی راهکارهای پیشنهادی جهت پیشگیری و کاهش میزان بروز این بیماریها ، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید .
در این جلسه که با حضور آقای گل محمدی ، بخشدار محترم شهرستان مراغه و دکتر مجتهدی ، معاون محترم  بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و همچنین سایر نمایندگان ادارات مرتبط برگزار گردید در ابتدا میزان بروز بیماریها در مناطق مختلف شهرستان و راههای انتقال بیماری ها مورد ارزیابی قرار گرفت . سپس دکتر مجتهدی با اشاره به اهمیت رصد بیماریهای واگیر به ویژه بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان ، آگاه سازی جامعه را نسبت به خودمراقبتی ، یکی از اصول مهم پیشگیری از این بیماریها دانستند . ایشان با تشریح روشهای انتقال بیماری های زئونوزیس ، توجه به بهسازی محیط های آلوده به ویژه در مناطق روستائی ، واکسیناسیون به موقع دامها ، قرنطینه و جداسازی حیوانات آلوده به بیمارها و در صورت لزوم معدوم کردن حیوانات آلوده را در کنترل بیماریهای زئونوز بسیار با اهمیت توصیف کردند و خواستار همکاری هر چه بیشتر مردم در این زمینه شدند .
معاون بهداشتی با اشاره به روند فعال گزارش گیری و مراقبت بیماریهای واگیر در مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین خانه های بهداشت روستائی ، شناسایی به موقع بیماران را در درمان به موقع و سریع و همچنین پیشگیری از آلوده کردن سایر افراد سالم ، به عنوان یکی از مهمترین برنامه های اجرایی برشمردند و خواستار نظارت دقیق گروه بیماریها در این زمینه شدند .
در ادامه جلسه ، سایر اضایب کمیته به بیان نکته نظرات خود پرداخته و در مورد اجرای برنامه ها بحث و تبادل نظر کردند .

• در چهارشنبه 20 دي 1396