تاریخ : يکشنبه 12 آذر 1396

برگزاری جلسه هماهنگی انتقال امن و ایمن نمونه های آزمایشگاهی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی انتقال امن و ایمن نمونه های آزمایشگاهی با حضور گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها ، با حضور جمعی از مسئولین و کارشناسان امور آزمایشگاهی،کارشناسان کنترل عفونت و سوپروایزرهای بیمارستانها و کارشناسان بیماریها ، در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه آقای رکنی ،کارشناس بیماریها، ضمن بیان اهداف تشکیل جلسه ، به الزام وزارتخانه در خصوص هماهنگی و دقت هر چه بیشتر تمامی واحدهای درگیر در تهیه ، بسته بندی و ارسال نمونه های آزمایشگاهی اشاره نمودند.
در ادامه ، سرکار خانم رضازاده ،کارشناس مسئول آزمایشگاه مرکزی ، با اشاره به جزییات کارگاه کشوری برگزار شده در زمینه انتقال امن و ایمن نمونه ها ، ضمن اشاره به شرایط دریافت و ارسال ایمن نمونه درقالب پاورپوینت ، به هماهنگی هر چه بیشتر تمام گروههای درگیر در تهیه و حمل نمونه های آزمایشگاهی ، تاکید کردند.سپس خانم دکتر نویدی ، متخصص پاتولوژی ومسئول فنی آزمایشگاه مرکز بهداشت شهرستان مراغه، ضمن تعریف بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ، شرایط تهیه و حمل نمونه های مربوطه را توضیح دادند.
در این جلسه جناب آقای دکتر صدیقی رییس اداره امور آزمایشگاهها ،ضمن بیان اهمیت موضوع ، نسبت به ارتقاء اصول مدیریت صحیح نمونه های آزمایشگاهی در تمامی گروههای درگیر امر ، تاکید کردند.

• در يکشنبه 12 آذر 1396