تاریخ : يکشنبه 5 آذر 1396

مکمل یاری 15000 دانش آموز در شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، 15000 دانش آموز مقاطع اول و دوم متوسطه شهری و روستائی ، مکمل های ویتامین د و آهن دریافت کردند .
برنامه مکمل یاری دانش آموزان در سال تحصیلی 97-96 از هفته چهارم مهرماه درکلیه مدارس دوره اول و دوم متوسطه شهری و روستایی شروع شده و بر اساس توافقنامه مشترک بین اداره آموزش و پرورش و معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی در 123 مدرسه شهری و روستایی با حدود 15000 دانش آموز اجرا می شود.براساس توافقنامه مشترک قرصهای آهن و ویتامین د3 توسط کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی در اختیار مجریان برنامه بصورت ماهیانه جهت توزیع بین دانش آموزان گذاشته می شود و در طول اجرای برنامه نظارت بر جسن اجرای برتامه توسط هردوارگان به عمل می آید.
لازم به ذکر است که کم خونی فقر آهن و کمبود مصرف ویتامین د در بین نوجوانان شایع می باشد و هدف اصلی برنامه پیشگیری از آنمی های این گروه سنی است .
  • در يکشنبه 5 آذر 1396