تاریخ : يکشنبه 7 آبان 1396

برگزاری جلسه هماهنگی وآموزشی به مناسبت کمپین اطلاع رسانی خودمراقبتی سازمانی و هفته سلامت روان برای رابطین سلامت ادارات

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت کمپین اطلاع رسانی خودمراقبتی سازمانی و هفته سلامت روان جلسه هماهنگی وآموزشی برای رابطین سلامت ادارات در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت کمپین اطلاع رسانی خودمراقبتی سازمانی و هفته سلامت روان جلسه هماهنگی وآموزشی برای رابطین سلامت ادارات   در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید .
درابتدای جلسه جناب آقای دکتر مجتهدی معاونت محترم بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن ایراد خیر مقدم به حاضرین ، در خصوص وضعیت بیماریهای غیر واگیر در کشور توضیحاتی را ارائه فرمودند ایشان افزودند برخلاف گذشته که بیماریهای عفونی منجر به اپیدمیهای وسیع وکشتار مردم می گردید امروزه این بیماریها با انجام اقدامات بهداشتی گسترده و واکسیناسیون ، کنترل شده ولی بیماریهای غیر واگیر از جمله سرطانها ، بیماریهای قلبی وعروقی ، دیابت و.... روز به روز در حال گسترش بوده و عامل مرگ و میر بسیار زیادی می گردند ، این بیماریها عمدتا با سبک وشیوه زندگی مردم در ارتباط مستقیم میباشند به طوریکه بی تحرکی وچاقی که گریبانگیر بخش عمده ای از مردم جامعه میباشند ودر بین کودکان ونوجوانان نیز شیوع پیدا نموده اند منجر به بیماری و مرگ ومیر فراوانی می گردند فلذا خودمراقبتی و اتخاذ شیوه صحیح زندگی به عنوان مهمترین ابزار کنترل بیماریهای غیر واگیر قلمداد می گردند که لازمست تمامی افراد این شیوه را اتخاذ نمایند تا بتوانند از سلامتی خود به عنوان برترین نعمت الهی مراقبت نمایند.
در ادامه سرکارخانم سجودی کارشناس مسئول آموزش وارتقای سلامت معاونت بهداشتی ضمن ایراد خیر مقدم به جمع میهمانان واعضاء محترم اهداف برگزاری جلسه را ارائه نمودند ایشان ضمن اشاره به اجرای برنامه ملی خودمراقبتی به عنوان مهمترین راهکار حفظ وارتقاء سلامت آحاد جامعه ، در خصوص لزوم و ضرورت اجرای خودمراقبتی سازمانی به عنوان یکی از ارکان برنامه خودمراقبتی  با هدف ایجاد محیط کار حامی سلامت تاکید نمودند و حمایت از ارتقاء سلامت کارکنان توسط ادارات ذیربط  را یکی از مصوبات شورای عالی سلامت کشور که در راس این شورا شخص ریاست محترم جمهور قرار دارد برشمردند .
اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی با تشکیل شورای ارتقای سلامت در هر اداره و انجام نیازسنجی و استخراج مشکلات سلامت کارکنان و برنامه ریزی در 4حوزه : تحرک بدنی ، تغذیه سالم، کنترل استرس و دخانیات و تدوین برنامه عملیاتی در این خصوص صورت می گیرد ومقرر گردید ادارات محترمی که قبلا برنامه عملیاتی تدوین نموده اند نسبت به بازنگری برنامه اقدا م نمایند واداراتی که تاکنون در این زمینه اقدامی انجام نداده اند نسبت به جلب حمایت مدیریت اداره واجرای برنامه اقدام نمایند.
سپس سرکار خانم فدایی وش کارشناس مسئول سلامت روانی ، اجتماعی وپیشگیری از اعتیاد معاونت بهداشتی به مناسبت هفته سلامت روان ارائه مطالب آموزشی در خصوص سلامت روان  وچگونگی برخورد وکنترل استرس در محیط کار ارائه نمودند و به سوالات مدعوین محترم پاسخ دادند.

• در يکشنبه 7 آبان 1396