تاریخ : شنبه 6 آبان 1396

دیدار دکتر مجتهدی با محققان انستیتو پاستور

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با محققین انستیتوپاستور دیدار و گفتگو کردند .
تیم اعزامی انستیوپاستور که با هدف بررسی و تحقیق درباره  جوندگان در زیستگاههای شهرستان مراغه و بیماریهای نوپدید و بازپدید در مراغه حضور یافته اند در دیداری صمیمی درباره روند تحقیقات و اهداف آن با معاون بهداشتی دانشکده به گفتگو پرداختند . آقای حنیفی سرپرست این تیم ضمن تشریح اهمیت تحقیق درباره بیماریهای نظیر طاعون وتولارمی ، نحوه نمونه گیری از جوندگان را بطور کامل تشریح کردند .
در ادامه این دیدار ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده ، ضمن اعلام خرسندی از حضور این تیم در مراغه ، تحقیقات علمی را مهمترین عامل زمینه ساز پیشگیری از بسیاری از بیماریها به ویژه بیماریهای واگیر برشمردند و حمایت از محققان را وظیفه همگان دانستند .
  • در شنبه 6 آبان 1396