تاریخ : پنجشنبه 4 آبان 1396

دکتر مجتهدی : افزایش دانش و مهارت عملی مراقبین سلامت از اهداف مهم پایش ها است

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده و مهندس قاسمی ، مدیر گسترش شبکه ، با حضور در جلسه مراقبین سلامت ، ضمن بررسی مشکلات موجود ، پاسخگوی سوالات مراقبین سلامت بودند .
دکتر مجتهدی با تشریح برنامه ها و اولویتهای حوزه بهداشت ، جذب مراقبین سلامت و آموزش و بکار گیری نیروها را در راستای تحقق اهداف برنامه طرح تحول سلامت برشمردند و نظارت بر عملکرد آنان را از وظایف ذاتی گروههای کارشناسی برشمردند . ایشان ضمن اشاره به اهمیت شاخصهای بهداشتی و ضرورت تسلط مراقبین سلامت بر شاخصهای منطقه تحت پوشش خود ، برنامه ریزی برای ارتقاء شاخصها را از اولویتهای تمامی مرابقبین سلامت و مدیران اجرایی برشمردند .
سپس مهندس قاسمی با اشاره به اهمیت رعایت سلسله مراتب در انتقال مشکلات مراقبین سلامت ، پاسخگویی به موقع به مراجعه کنندگان ، برخورد شایسته در هنگام ارائه خدمت ، دقت در ارائه خدمات و ارتقاء کیفیت خدمات را مورد تاکید قرار داده و از مراقبین سلامت خواستند در تحت پوشش قرار دادن مراقبتهای  جمعیت تحت پوشش خود ، جدیت بیشتری داشنته باشند .
سپس در ادامه جلسه به سوالات مراقبین سلامت پاسخ داده شد .
  • در پنجشنبه 4 آبان 1396