تاریخ : سه شنبه 2 آبان 1396

دیدار دکتر جنتی ، رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه با دکتر رئیسی ، معاون بهداشتی وزرات بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر جنتی ، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه و دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده طی دیداری با دکتر رئیسی ، معاون بهداشتی وزارت بهداشت ،درباره برنامه های اجرائی حوزه بهداشت گفتگو و تبادل نظر کردند .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر جنتی ، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه و دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه طی دیداری با دکتر رئیسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت ،درباره برنامه های اجرائی حوزه بهداشت گفتگو و تبادل نظر کردند .
دکتر رئیسی در این دیدار بر لزوم تحقق برنامه ارجاع الکترونیک اشاره کرده و این برنامه را از اولویتهای حوزه سلامت برشمردند . ایشان با اشاره به برنامه های موفق طرح تحول سلامت ، خواستار برنامه ریزی دقیق برای ارتقاء شاخص های سلامت شدند .
در ادامه این دیدار ، دکتر جنتی ، ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه گزارشی درباره پروژه های عمرانی حوزه بهداشت و برنامه های اجرا شده در این دانشکده ارائه نمودند .
  • در سه شنبه 2 آبان 1396