تاریخ : دوشنبه 1 آبان 1396

دکتر جنتی : برگزاری مانور تمرینی برای رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت پاسخ دهی نظام سلامت در بلایا است .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر جنتی، رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه ، در حاشیه برگزاری مانور سلامت محیط و کار به شناسایی نقاط ضعف و قوت تداوم خدمات سلامت در شرایط اضطراری تاکید کردند
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر جنتی، رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه ،  در حاشیه برگزاری مانور سلامت محیط و کار به شناسایی نقاط ضعف و قوت تداوم خدمات سلامت در شرایط اضطراری تاکید کردند .
دکتر جنتی ، رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه که به همراه دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده از روند برگزاری مانور فوریتهای سلامت محیط و کار در شرایط اضطراری بازدید می کردند با مهم برشمردن برگزاری مانور ها و تمرینها قبل از وقوع بحران ، شناسایی نقاط ضعف و قوت نظام سلامت را در پاسخ دهی مناسب به وقایع و بحرانها بسیار حایز اهمیت برشمردند . ایشان با شاره به ضرورت ارتقاء توان پرسنل و آموزش آنها ، پیش بینی تجهیزات مناسب ، استفاده از تجهیزات ، داشتن برنامه پاسخ مناسب و منسجم را از لزومات تداوم خدمات سلامت در بحران ها و بلایا نام بردند و بر هماهنگی های درون بخشی و برون بخشی تاکید کردند .

• در دوشنبه 1 آبان 1396