تاریخ : دوشنبه 1 آبان 1396

برگزاری مانور منطقه ای فوریتهای سلامت محیط و کار در شرایط اضطراری

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، مانور منطقه ای قوریتهای سلامت محیط و کار در شرایط اضطراری با حضور کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای در محوطه مرکز خدمات جامع سلامت شماره 5 یوسف آباد برگزار گردید .
این مانور که با همکاری گروه بهداشت محیط و دفتر مدیریت خطر بلایای معاونت بهداشتی و همچنین مشارکت هلال احمر شهرستان مراغه و واحد HSE شرکت کاوه سودا و با هدف ارتقاء آمادگی کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی و آشنایی با کارکردهای اختصاصی بهداشت محیط بر اساس برنامه ملی EOP  برگزار گردید .
در ابتدای مانور ، جلسه هماهنگی جهت تشریح اهداف مانور و برنامه های اجرایی در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید و سناریوهای مد نظر برای شرکت کنندگان در مانور بطور کامل تشریح شد سپس با عزیمت به محل برگزاری مانور ، تمامی تجهیزات مورد نیاز تامین سلامت محیط بطور عملی آموزش داده شد .
سپس شرکت کنندگان در مانور با تجهیزات مورد نیاز حوادث شیمیایی آشنا شدند و کاربرد تجهیزات و لوازم مورد نیاز در برخورد با حوادث شیمایی را تمرین کردند .
در ادامه برنامه مانور ، آموزش شیوه نصب چادر توسط مدرسان هلال احمر ارائه شد و تیم های فوریت سلامت محیط و کار بطور عملی آموزش های لازم  جهت نصب چادر در شرایط اضطراری داده شد .
در حاشیه مانور ، دکتر جنتی ، ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه و دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور در محل اجرای مانور ، از نزدیک در جریان برنامه های اجرایی قرار گرفتند .
سپس تیمهای ارزیابی با سه سناریوی حوادث شیمایی و سیل و زلزله ، جهت انجام وظایف محوله به مناطق روستایی و کارخانه کاوه سودا اعزام شدند که دکتر جنتی و دکتر مجتهدی ، از محل اجرای سناریوی حادثه شیمیایی در کارخانه کاوه سودا بازدید کردند .
سپس تیمها بعد از ارزیابی و انجام وظایف خود در مناطق حادثه دیده ، جهت ارائه گزارش به محل برگزاری مانور بازگشتند .
  • در دوشنبه 1 آبان 1396