تاریخ : شنبه 22 مهر 1396

ّبرگزاری کارگاه آموزشی با موضوع آمادگی در برابر مخاطرات و بلایا

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی با موضوع آمادگی در برابر مخاطرات و بلایا برای مسئولین برنامه های رابطین مراکز خدمات جامع سلامت و کارشناسان ناظر خانه های بهداشت در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید .
این کارگاه آموزشی که با مشارکت گروه آموزش سلامت و دفتر مدیریت خطر بلایای معاونت بهداشتی برگزار گردید در ابتدای جلسه ، دکتر سلیمانی معاون فنی معاونت بهداشتی ضمن تشریح اهداف برگزاری این کارگاه ، لزوم توجه ویژه به مخاطرات را مورد تاکید قرار دادند . ایشان به حوادثی نظیر زلزله آذربایجان ، حادثه سیل عجبشیر و آذرشهر اشاره کرده و گسترش آموزش خانوارها در این زمینه را با هدف کاهش خسارتهای جانی و مالی ناشی از حوادث و بلایا خواستار شدند .
سپس مهندس مسعودخواه ، کارشناس مسئول دفتر مدیریت خطر بلایای معاونت بهداشتی با اشاره به شاخصهای کشوری آمادگی خانوارها در برابر بلایا اشاره کردند . ایشان ضمن بیان اینکه بطور متوسط در کشور ایران ، میزان آمادگی خانوارها در برابر بلایا فقط 8 درصد می باشد و این میزان در شهرستان مراغه طبق آخرین آمارها و ارقام ، 12 درصد برآورد شده است که به عنوان شاخصی ضعیف مطرح می باشد .
مسئول دفتر بلایای معاونت بهداشتی به نقش پر رنگ رابطین سلامت در ارتقاء آموزشهای خانوارها اشاره کردند و مهمترین موضوعات آموزشی را آموزش داشتن کیف اضطراری برای هر خانواده ، داشتن برنامه ارتباطی در زمان بلایا ، توجه ویژه به ایمنی سازه ای و به ویژه غیر سازه ای به مردم برشمردند .
سپس خانم سجودی ، کارشناس مسئول گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی به تشریح شیوه اجرای برنامه آموزش رابطین سلامت اشاره کردند و ضمن بیان اهمیت توجه به این آموزشها ، تحقق ارتقاء بسیاری از شاخصهای سلامت را در گرو تکیه بر آموزش به مردم و گسترش خودمراقبتی ها دانستند .
  • در شنبه 22 مهر 1396