تاریخ : سه شنبه 1 دي 1394

تشکیل جلسه هماهنگی و سیاستگذاری کاهش مصرف قند، نمک و چربی

به گزارش روابط عمومی ، جلسه هماهنگی و سیاست گذاری در جهت برگزاری و اجرای هر چه بهتر هفته بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک و چربی در واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی ، جلسه هماهنگی و سیاست گذاری در جهت  برگزاری و اجرای هر چه بهتر هفته بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک و چربی در واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی برگزار گردید ، در این جلسه که با حضور معاون محترم فنی و همچنین با حضور  کارشناس معاونت غذا و دارو کارشناسان مسئول سلامت جمعیت و خانواده ، بیماریهای  واگیر و غیرواگیر، سلامت محیط و کار، آموزش سلامت و سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس به دبیری گروه بهبود تغذیه در محل اتاق بهبود تغذیه معاونت  بهداشتی  برگزار گردید در مورد راهکارهای افزایش آگاهی نگرش و عملکرد عموم مردم ، صنوف ، کارخانجات ، دانشگاهیان و دانش آموزان و ... بحث و گفتگو به عمل آمد وفعالیتهای مورد انتطار در طول زمان اجرای بسیج مورد تصویب قرار گرفت .
  • در سه شنبه 1 دي 1394