تاریخ : چهارشنبه 5 مهر 1396

برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط ، با حضور معاون بهداشتی دانشکده و مهندسان بهداشت محیط شاغل در حوزه بهداشت ، در سالن اجتماعات دکتر شادپور برگزار گردید .
دکتر احمد مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به نقش بسیار مهم و ارزشمند بازرسان بهداشت محیط در تامین سلامت و امنیت مواد غذائی و اماکن فروش و تولید مواد غذائی و همچنین اماکن عمومی مانند مساجد و ترمینالها ، جدیت در برخورد با متخلفین را از ویژگیهای مهم بازرسان بهداشت محیط برشمردند . ایشان نقش آموزش به مردم را در پیشبرد اهداف سلامت خاطر نشان کرده و افزودند : بازرسان بهداشت محیط با روحیه ایثارگری با حضور همیشگی در بین مردم ، باعث ایجاد اطمینان خاطر می شوند و مردم به خاطر تلاشهای این عزیزان با خیالی آسوده مواد غذایی خود را خریداری می کنند.
معاون بهداشتی دانشکده در ادامه افزودند : ابعاد بازرسی کارشناسان بهداشت محیط تنها معطوف به مغازه ها و اماکن نبوده و آنان همیشه بر سالم بودن آب اشامیدنی شهر و روستاها ، نحوه دفع زباله ها و فاضلابها نظارت دقیق دارند و از کوچکترین موضوعی که ممکن است تهدید کننده سلامت مردم باشد به راحتی گذر نمی کنند . دکتر مجتهدی با پراهمیت دانستن بازرسیهای مستمر از اماکن ، ارتقاء شاخصهای سلامت محیط را ثمره تلاش همه کارکنان حوزه سلامت ، به ویژه بازرسان بهداشت محیط دانستند .
در پایان مراسم ، از کلیه بازرسان پرتلاش بهداشت محیط به رسم قدردانی از زحمات ایشان با تقدیم تقدیرنامه ، قدردانی صورت گرفت .
  • در چهارشنبه 5 مهر 1396