تاریخ : دوشنبه 3 مهر 1396

دومین جلسه یاوران معروف حوزه معاونت بهداشتی برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دومین جلسه یاوران معروف مراکز خدمات جامع سلامت با حضور معاون محترم بهداشتی در سالن اجتماعات آن معاونت برگزار گردید .
دکتر مجتهدی ضمن تشریح اهداف برگزاری این جلسه ، به اهمیت نقش رابطین امر معروف در مراکز خدمات جامع سلامت اشاره کرده و جلوگیری از اسراف ها و راهنمایی همکاران به حفظ بیت المال و صرفه جویی در مراکز را مهمترین نقش یاوران معروف برشمردند .
معاون بهداشتی دانشکده احترام به گیرندگان خدمت در مراکز بهداشتی را رسالت اصلی همه همکاران شاغل در مراکز بهداشتی و ستاد برشمردند و فرمودند : سالمندان به عنوان پیشکسوتان جامعه ، حق تربیت و انتقال تجربه به نسل جدید را داشته اند و احترام به آنان نه به عنوان وظیفه سازمانی ، بلکه به عنوان وظیفه ذاتی هر فرد می باشد بنابراین یاوران معروف باید تسهیل گر ارائه خدمت به سالمندان باشند و آنان را در مراکز بطور کامل راهنمایی و تکریم کنند. دکتر مجتهدی ضمن اشاره به رفتار نیک و گشاده رویی همکاران در ارائه خدمت ، دقت در ارائه خدمات با کیفیت را از حقوق شهروندی برشمردند و خواستار توجه ویژه در مراکز به این موضوع شدند .
  • در دوشنبه 3 مهر 1396