تاریخ : يکشنبه 2 مهر 1396

اولین جلسه کمیته فنی سل در سال 96 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشنی ، اولین جلسه کمیته فنی سل در سال 96 با هدف بررسی وضعیت بیماریابی و مراقبت بیماری سل و طرح مشکلات موجود در اجرای برنامه بیماریابی در شهرستان مراغه در محل سالن جلسات معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور جمعی از مسئولین و کارشناسان محترم مراکز تجمعی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، خانم دکتر اسدیان ، سرپرست گروه مبارزه با بیماریها ، گزارشی از آخرین آمار و وضعیت بروز بیماری و عملکرد شهرستان در خصوص بیماریابی سل در سال 95 را ارائه نمودند.
ایشان ضمن بیان اقدامات صورت گرفته در حوزه معاونت بهداشتی در خصوص کنترل و مراقبت این بیماری ، چالشها و مشکلات موجود در اجرای برنامه را ذکر و در نهایت پیشنهاداتی جهت رفع  این مشکلات مطرح نمود.
در ادامه جناب آقای دکتر تنومند معاون محترم آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه و عضو هیات علمی این دانشکده ضمن اشاره به اقدامات موثر معاونت بهداشتی در خصوص تجهیز و تکمیل آزمایشگاه سل شهرستان ، استفاده از روشهای تشخیصی پیشرفته جهت شناسایی بیماران مسلول را پیشنهاد کرده و آمادگی خود را جهت هر گونه همکاری دراین زمینه اعلام نمودند.
در پایان جلسه ، آقای دکتر مجتهدی معاونت محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه ، ضمن تاکید بر ارتقاء کیفیت خدمات تشخیصی و مراقبتی سل ، خواستار  افزایش حساسیت بیشتر در تمام سطوح ارائه خدمات بهداشتی و درمانی (دولتی و خصوصی) بویژه در بخش سرپایی نظام شبکه شدند.
ایشان در جهت ارتقاء و افزایش درصد شناسایی بیماران مبتلا به بیماری سل ، توجه بیشتر به مناطق حاشیه شهر و بررسی مجدد فرایندهای بیماریابی را در دستور کار قرار دادند.

• در يکشنبه 2 مهر 1396