تاریخ : سه شنبه 21 شهريور 1396

برگزاری مراسم گرامیداشت روز بهورز

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، مراسم روز بهورز با حضور ریاست محترم دانشکده و معاون بهداشتی و همچنین تمامی بهورزان خانه های بهداشت ، در تالار پارک معلم شهرستان مراغه برگزار گردید .
در ابتدای مراسم ، آقای قاسمی ، مدیر گسترش شبکه ضمن خوش آمد گویی و تبریک روز بهورز ، سخنران آغازین مراسم بودند . ایشان با بی نظیر دانستن نقش بهورزان در ارتقاء سلامت ، خدمات سلامت  صورت گرفته در محروم ترین روستاهای کشور را مدیون تلاش بی نظیر بهورزان دانستند . در ادامه مراسم ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تیبریک روز بهورز ، زحمات ایثارگونه بهورزان را مورد تقدیر قرار دادند ایشان ضمن تشریح مهمترین برنامه های اجرا شده توسط بهورزان ، ریشه کنی برخی بیماریهای واگیر ، کنترل آب آشامیدنی ، مراقبتهای مستمر زنان باردار و کودکان را به عنوان مهمترین برنامه های اجرایی توسط بهورزان برشمردند .
دکتر مجتهدی با اشاره به تغییر سیر بیماریها از واگیر به غیر واگیر ، توجه ویژه به این بیماریها را از اولویتهای نظام سلامت بر شمردند و خواستار توجه ویژه به آن شدند .
در ادامه مراسم ، دکتر جنتی ، ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه ، ضمن تجلیل از زحمات همکاران پرتلاش بهورز ، ضرورت برنامه ریزی جهت تحقق اهداف را در همه سوطح بسیار مهم برشمردند ، ایشان در ادامه افزودند : حضور در جمع صمیمی بهورزان ، مایه مباهات و افتخار می باشد زیرا بهورزان پرتلاش خانه های بهداشت ، با روحیه ایثارگونه خود ، گامی مهم در ارائه خدمات سلامت برداشته اند .
دکتر جنتی توجه به نیازهای سلامت جامعه در آینده را بسیار مهم برشمردند و جلب مشارکتهای مردمی را از رمزهای موفقیت بسیاری از برنامه ها دانستند که بهورزان توانستند با این جلب اعتماد ، گامهای بسیار مهمی در تامین و ارتقاء سلامت مردم روستایی بردارند .
  • در سه شنبه 21 شهريور 1396