تاریخ : پنجشنبه 2 شهريور 1396

برگزاری مراسم گرامیداشت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، مراسم گرامیداشت روز پزشک ، با حضور معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه و پزشکان شاغل در حوزه معاونت بهداشت ، در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید .
در ابتدای مراسم ، آقای قاسمی ، مدیر گروه گسترش شبکه ، ضمن تبریک روز پزشک و قدردانی از زحمات پزشکان در نقاط مختلف شهر و روستا ، آغازگر مراسم بودند سپس آآقای دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، با حضور در جایگاه سخنرانی ، ارزش نهادن به نقش و تجلیل از زحمات پزشکان در نظام جمهوری اسلامی را بسیار مهم برشمردند . ایشان با اشاره به حضور ایثارگران پزشک در مناطق جنگی در 8 سال دفاع مقدس ، به حضور پزشکان در مناطق محروم روستایی  و خدمت صادقانه به مردم محروم را از مصادیق ایثار برشمردند و ارتقاء بسیاری از شاخص های سلامت را حاصل این تلاش ها دانستند .
دکتر مجتهدی با اشاره به برنامه طرح تحول سلامت ، نقش بی بدیل پزشکان در تحقق اهداف این برنامه ها را بی نظیر توصیف کردند و افزودند : دستان شفابخش  پزشکان ، مرهمی بر آلام بیماران است و لبخند و رفتار نیکی که با بیماران دارند خود تسکینی بر دل بیماران می آفریند .
در انتهای مراسم ، به پاس تقدیر از زحمات تمامی پزشکان شاغل در حوزه معاونت بهداشت ، با تقدیم لوح تقدیر ، قدردانی صورت گرفت .
  • در پنجشنبه 2 شهريور 1396