تاریخ : دوشنبه 16 مرداد 1396
کد 831

دکتر مجتهدی: جهت سنجش کیفیت بهداشتی مواد غذائی ، از تجهیزات پرتابل استفاده می گردد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، بازرسان بهداشت محیط جهت سنجش کیفیت بهداشتی مواد غذائی عرضه شده در اماکن تهیه و توزیع مواد غذائی ، از تجهیزات پیشرفته پرتابل استفاده می کنند .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، بازرسان بهداشت محیط جهت سنجش کیفیت بهداشتی مواد غذائی عرضه شده در اماکن تهیه و توزیع مواد غذائی ، از تجهیزات پیشرفته پرتابل استفاده می کنند .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، ضمن اعلام این خبر افزودند : نظارت و کنترل بهداشتی اماکن مواد غذائی و کنترل بهداشتی بودن مواد غذائی عرضه شده از برنامه های اولویت دار حوزه بهداشت می باشد که با حضور بازرسان بهداشت محیط ، به طور مستمر انجام می گردد . ایشان ضمن تاکید بر جدیت کامل بازرسان در برخورد قانونی با متخلفان بهداشتی ، از مردم خواستند که از خرید مواد غذائی از دستفروشان یا اماکن غیر مجاز و غیر بهداشتی خودداری کنند.
مهندس احمدی ، سرپرست گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی ، ضمن تشریح نحوه استفاده از تجهیزات پرتابل پیشرفته جهت کنترل کیفیت بهداشتی مواد غذائی عرضه شده ، شوری سنجی ، پی اچ متر ، دستگاه تست دور ریز روغن ، کیتهای تشخیص آفلاتوکسین و دستگاههای سنجش بار میکروبی سطوح را از جمله تجهیزات بکار گرفته شده توسط بارزسان بهداشت محیط برشمردند و همکاری مردم را یکی از آیتم های موفقیت در کنترل اماکن مواد غذائی برشمردند .
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 16 مرداد 1396