تاریخ : پنجشنبه 12 مرداد 1396

بازدید دکتر سیاری از مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، دکتر سیاری ، معاون محترم بهداشتی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به همراه هیات همراه با حضور در مرکز خدمات سلامت شماره یک هاشم آباد ، از این مرکز بازدید کرده و از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات سلامت قرار گرفتند.
این بازدید که با همراهی دکتر تبریزی ، قائم مقام محترم معاون بهداشتی وزارت و همچنین روسای دانشگاههای علوم پزشکی تبریز و مراغه صورت گرفت ، دکتر سیاری در ابتدای ورود ، با حضور در اتاق مسئول مرکز ، به بررسی شاخصهای بهداشتی و آمارهای برنامه سیب پرداخته و نحوه ارائه خدمات توسط پزشکان و مراقبین سلامت را مورد ارزیابی و پایش قرار دادند . سپس ایشان با حضور در اتاق مراقبین سلامت ، شیوه ارائه خدمت به مردم را بررسی و راهنمایی های لازم را جهت ارتقاء کیفیت خدمات و شاخصهای سلامت ارائه کردند .
دکتر سیاری در ادامه بازدید ، از واحد دندانپزشکی مرکز و واحد سیار دندانپزشکی بازدید کرده و ارائه خدمات دهان و دندان به گروههای هدف را جزء اولویتهای طرح تحول سلامت برشمردند و از اقدامات صورت گرفته در این زمینه قدردانی کردند .
  • در پنجشنبه 12 مرداد 1396