تاریخ : چهارشنبه 28 تير 1396
کد 815

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو برای کارکنان کشتارگاهها و قصابان شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه آموزشی با موضوع یشگیری از تب کریمه کنگو برای کارکنان کشتارگاهها و قصابان شهرستان مراغه در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید .
در ابتدای جلسه ، دکتر سلیمانی ، معاون محترم فنی ، ضمن اشاره به اهمیت برگزاری این جلسه آموزشی ، بر مقدم بودن اصلی پیشگیری بر درمان اشاره کرده و رعایت نکات بهداشتی را در پیشگیری از بروز بیماری تب کریمه کنگو بسیار پراهمیت توصیف کردند .
در ادامه ، مهندس احمدی ، مدیر گروه بهداشت محیط شهرستان مراغه ، ضمن تشریح روند بیماری ، علایم بیماری ، راههای انتقال بیماری را تشریح کرده و خواستار دقت کارکنان کشتارگاه ها در روند ذبح حیوانات بیمار و مشکوک شدند . ایشان مهمترین گروه درمعرض خطر بیماری تب کریمه کنگو را افرادی دانستند که به هر نحوی با دام سر و کار دارند و رعایت اصول اولیه بهداشت فردی و ایمنی را عامل بسیار موثر در پیشگیری از بیماری برشمردند .
در ادامه جلسه ، مهندس کریمی ، کارشناس بهداشت محیط به بیان نکات ایمنی پیشگیری از بیماری پرداخته و تمام نکات مورد نیاز را آموزش دادند  
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 28 تير 1396