تاریخ : شنبه 17 تير 1396

دکتر مجتهدی : تغییر الگوهای مصرف غذای ناسالم به سالم با آموزش و تغییر سبک زندگی مردم میسر است .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با حضور معاون بهداشتی دانشکده ، نشست فصلی کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت ، در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید .
در ابتدای جلسه ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، ضمن تقدیر از زحمات همکاران در ارتقاء سلامت جامعه ، به تشریح نقش تغذیه ناسالم در بروز بیماریهای غیر واگیر پرداخته و خاطر نشان کردند : شیوه زندگی غلط ، تغییر الگوهای غذایی به سمت مصرف غذاهای پرچرب و فست فودها ، کاهش مصرف میوه و سبزیجات از مهمترین عوامل بروز بیماریهای غیر واگیر می باشد . ایشان ضمن پراهمیت دانستن نقش کارشناسان تغذیه در امر آموزش تاکید کردند تغییر الگوهای مصرف غذای ناسالم به سالم با آموزش و تغییر سبک زندگی مردم میسر است و همه کارکنان مراکز باید در دستیابی به این اهداف بکوشند .
در ادامه جلسه ، بسته های جدید آموزشی و اجرایی واحد بهبود تغذیه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت . خانم اسکندری ؛ کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه ضمن اعلام این خبر افزودند : آموزش ، مشاوره رایگان تغذیه ای جزء برنامه های اصلی اجرایی در مراکز است که بصورت کاملا رایگان برای مراجعه کنندگان به مراکز انجام می گردد .
  • در شنبه 17 تير 1396