تاریخ : پنجشنبه 15 تير 1396

اطلاعیه مراقبت دوره ای سلامت گروه سنی 5 تا 18 سال در سال تحصیلی97 ـ96

معاونت بهداشتی شهرستان مراغه براساس دستورالعمل های وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی در راستای ارتقا سلامت نوجوانان اعم از محصل و غیر محصل در مراکز خدمات جامع سلامت /پایگاهها/خانه های بهداشت
معاونت بهداشتی شهرستان مراغه براساس دستورالعمل های وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی در راستای ارتقا سلامت نوجوانان اعم از محصل و غیر محصل  در مراکز خدمات جامع سلامت /پایگاهها/خانه های بهداشت
، اقدام به ارائه خدمات و مراقبت های مربوط به هر گروه سنی می نماید لذا از والدین نوجوانان 5 و 6 ـ9 ـ 12 ـ15 ساله ( دانش آموزان پیش دبستانی و پایه های اول ،چهارم هفتم و دهم) دعوت میگردد قبل  از ثبت نام نوجوان در مدرسه اقدام به تهیه فرم مراقبت دوره ای سلامت گروه سنی 18 ـ5 از نزدیکترینمرکز ارائه دهنده خدمات سلامت در محل زندگیخودبنماید .
مدارک لازم برای مراجعین:
کد ملی ـ سابقه ارزیابی سلامت برای دانش آموزان پایه های چهارم ،هفتم و دهم ـ کارت واکسن ـ دفترچه بیمه (در صورت وجود).
لازم به ذکر است در طی ارائه خدمت برای نوجوانان 5 و 6 ساله و 15 ساله تکمیل واکسیناسیون براساس آخرین دستورالعمل های موجود انجام خواهد شد .
در صورت هرگونه سوال با شماره تلفن 37244908 ـ گروه سلامت نوجوانان و مدارس تماس حاصل فرمایید.
روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی  مراغه
  • در پنجشنبه 15 تير 1396