تاریخ : يکشنبه 11 تير 1396

افتتاح واحد سیار دندانپزشکی با هدف ارائه خدمات دندانپزشکی به مناطق محروم شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با حضور فرماندار محترم ویژه شهرستان مراغه و ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه ، واحد سیار دندانپزشکی افتتاح و آماده ارائه خدمات شد .
این واحد سیار دندانپزشکی که با تجهیز مینی بوس با پیشرفته ترین دستگاهها ی مورد نیاز انجام شده بود با هدف ارائئه خدمات دندانپزشکی در مناطق محروم شهری و روستائی شهرستان مراغه و با صرف هزینه ای بالغ 2000میلیون ریال تجهیز شده است .
ارائه خدمات سلامت دهان و دندان جزء برنامه های طرح تحول سلامت بوده  و در دو سال اخیر در شهرستان مراغه بسیاری از مراکز خدمات جامع سلامت مجهز به واحدهای دندانپزشکی گردیده است و در سال گذشته 55000 نفر از مردم شهرستان مراغه ، خدمات سلامت دهان و دندان دریافت کرده اند .
  • در يکشنبه 11 تير 1396