تاریخ : جمعه 20 آذر 1394

برگزاری کلاسهای آموزشی (( ترویج ازدواج شاد و پایدار )) و توزیع بسته های آموزشی

برگزاری کلاسهای آموزشی ((ترویج ازدواج شاد و پایدار )) در دانشکده ی علوم پزشکی مراغه در راستای سیاستهای اصلاح جمعیتی در تاریخ های 28 و 27/8/94 با حضور 110 نفر از دانشجویان رشته های علوم پزشکی و کارشناسان معاونت بهداشتی و مدرس دانشگاه ، آقای دکتر نوروز زاده آغاز گردید. .پس از پایان جلسه ی آموزشی توزیع کتابهای آموزشی (( با موضوع ازدواج شاد و پایدار و سفیران سلامت )) صورت گرفت از شرکت کنندگان در جلسه پیش آزمون بحث خود مراقبتی انجام گرفت که 84 نفر از دانشجویان در این آزمون شرکت نمودند و میانگین سطح آگاهی دانشجویان از مباحث خود مراقبتی قبل از آموزش و مطالعه ی کتاب 29.68% بود.نحوه ثبت نام و مراجعه به سایت آموزش سلامت به دانشجویان توضیح داده شد.
  • در جمعه 20 آذر 1394