تاریخ : شنبه 2 ارديبهشت 1396

به مناسبت هفته سلامت : پاکسازی محیط روستا به ابتکار کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت ورجوی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، در ابتکاری جالب و به مناسبت تحقق شعار جامعه سالم و فعالیت گروهی هفته سلامت ، کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت با همکاری شرکت شیشه سازی و همچنین با مشارکت دهیار و شوراها و رابطین روستای ورجوی ، اقدام به پاکسازی منابع طبیعی اطراف روستای ورجوی نمودند.
ریختن زباله در طبیعت و در فضاهای حیات طبیعی همواره به عنوان یکی از معضلات مهم هر منطقه به حساب می آید و علاوه بر ترسیم چهره ای زشت و آلوده از منطقه ، باعث آلودگی های منابع طبیعی و آبی می شود . در همین راستا همکاران مرکز خدمات جامع سلامت ورجوی با مشارکت کارکنان زحمتکش شیشه سازی و همچنین شوراها و دهیار روستای ورجوی و با همکاری و مشارکت رابطین سلامت روستای ورجوی ، در ابتکاری جالب اقدام به جمع آوری زباله ها و کیسه های زباله و پلاستیک از منابع طبیعی اطراف روستای ورجوی نمودند .
  • در شنبه 2 ارديبهشت 1396