Fa
/
En
دوشنبه 3 دي 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریت ها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آمورشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
فصلنامه بهورز
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
تاریخ :
شنبه 2 ارديبهشت 1396
کد
745
لینک کوتاه
:
به مناسبت هفته سلامت : برگزاری جشنواره ترویج غذای سالم
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت هفته سلامت و با هدف ترویج غذای سالم با مصرف کم نمک ، قند و چربی و با مشارکت بسیار فعال رابطین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراغه ، جشنواره ترویج غذای سالم در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید .
این جشنواره که با مشارکت واحد بهبود تغذیه و واحد آموزش سلامت و با مشارکت روابط عمومی معاونت بهداشتی در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید با استقبال بسیار زیاد رابطین مراکز خدمات جامع سلامت روبرو شد بطوریکه تمامی سالن مملو از جمعیت بود و امکان ثبت نام و شرکت برای تعدادی از متقاضیان مقدور نبود
در ابتدای مراسم ، هیئت داوران که متشکل از کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی و نماینده معاونت غذا و دارو بود ضمن بررسی غذاهای شرکت کنندگان از لحاظ کمی و کیفی و میزان مصرف مواد غذائی مقوی و مغزی ، از لحاظ مصرف مواد اولیه کم ضرر و سالم مورد ارزیابی قرار گرفتند و سپس به شرکت کنندگان امتیاز داده شد .
در ادامه جشنواره ، دکتر مجتهدی ؛ معاون بهداشتی دانشکده به عنوان سخنران اصلی جشنواره ، با بیان اهمیت پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر با تکیه بر خود مراقبتی فرمودند : ارتقاء دانش و آگاهی جامعه از شیوه تغذیه سالم و مواد غذائی مصرفی خود در جهت کاهش بار بیماریهای غیر واگیر بسیار مهم و حیاتی است . امروزه با تغییر سبک بیماریها ، شاهد بروز بیماریهای قلبی عروقی در گروههای سنی مختلف جامعه می باشیم و خودمراقبتی به عنوان یک امر ضروری در ارتقاء سلامت جامعه محسوب می شود.
ایشان در ادامه ضمن تشریح نقش رابطین سلامت مراکز در ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم ، برگزاری جشنواره ها و همایش ها را در این زمینه به عنوان یک مقدمه برشمردند و مجری اصلی ترویج غذای سالم را خود مردم دانستند .
دکتر مجتهدی در ادامه سخنان خود بر کنترل سلامت مواد غذائی توسط بازرسان بهداشت محیط در اماکن تهیه و توزیع مواد غذائی اشاره کرده و افزودند : امروزه کم تحرکی ، استفاده از فست فودها ، انجام کارها بصورت ماشینی به عنوان عامل اصلی در بروز بیماریهای غیر واگیر به ویژه قلبی و عروقی است که بیشتر قشر مرفه جامعه را هدف قرار داده است . تغییر الگوی مصرف مواد غذائی و روی آوردن به ورزش و تحرک بدنی باید به عنوان فرهنگ عمومی جامعه تبدیل شود و در این راستا نقش کلیدی مراقبین سلامت بسیار با ارزش است تا به خود و خانواده های خود با انتقال پیامهای سلامتی مروج فرهنگ سلامت باشند .
در ادامه جشنواره به ده نفر از افدارد برتر جوایز نفیسی اهدا گردید و همچنین به تمامی شرکت کنندگان به رسم یادبود ، هدایایی اهدا شد .
نوشته شده
در
شنبه 2 ارديبهشت 1396
برچسب ها
جشنواره غذای سالم
دکتر احمد مجتهدی
تغذیه سالم
منوی اصلی
صفحه اصلی معاونت بهداشتی
حوزه معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
برنامه راهبردی دانشکده
چارت سازمانی معاونت
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها
معرفی مدیر و اعضای گروه
بیماریهای واگیر
بیماریهای غیر واگیر
گروه سلامت محیط و کار
بهداشت محیط
بهداشت حرفه ای
گروه گسترش شبکه و ارتقاء سلامت
گروه سلامت جمعیت و خانواده
گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا
گروه آموزش و ارتقاء سلامت
گروه سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد
سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس
بهداشت دهان و دندان
بهبود تغذیه جامعه
واحد دارویی
آموزشگاه بهورزی
امور آزمایشگاههای بهداشت
مراکز مشاوره
مرکز مشاوره شیر مادر
مرکز مشاوره تغذیه
مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری
مرکز مشاوره ازدواج
دانستنیها
فصلنامه ها
بسته های آموزشی
بیماری کرونا
هر خانه یک پایگاه سلامت
میزخدمت الکترونیک معاونت بهداشت
مسابقه ازدواج آسان
برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع