تاریخ : سه شنبه 8 فروردين 1396

تفریحات ناسالم و مصرف قلیان ، یکی از مهمترین عوامل بروز بیماریهای غیر واگیر در جوانان است .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، با هماهنگی واحد سلامت جوانان ، نوجوانان و مدارس و با حضور دکتر نصیر وش در رادیوشهر مراغه ، برنامه زنده رادیوئی با موضوع پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر از رادیوشهر مراغه پخش گردید .
در راستاي تحقق اهداف نظام سلامت و ارتقا سطح آگاهی عموم جامعه و سواد سلامتی آنان و اهمیت سلامت گروه سنی نوجوانان و جوانان طبق هماهنگی قبلی توسط کارشناسان گروه سلامت جوانانبا آقای دکتر نصیروش ، پزشک مرکز مشاوره ، در تاریخ 7/1/96 برنامه رادیویی با موضوع " پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر در جوانان" برگزار گردید.
در برنامه یاد شده آقای دکتر نصیروش ضمن عنوان کردن این مطلب که تفریحات سالم هم بخشی از سبک زندگی سالم و خود مراقبتی فردی است و باید مورد توجه قرار گیرد و برنامه ریزی لازم برای گذران اوقات فراغت صورت گیرد به توضیح در مورد موضوعاتی مانند : تفریحات ناسالم و استعمال دخانیات و قلیان توسط جوانان وافزایش بیماریهای ناشی از این استعمال اشاره کردند ، همچنین با نزدیک شدن تعطیلات پایانی ایام نوروز و افزایش سفرهای نوروزی بر رعایت نکات ایمنی و مقررات حین رانندگی تاکید کردند و در ادامه به نقش مثبت تفریحات سالم مانند : ورزشهای دسته جمعی و استفاده از طبیعت به عنوان بخشی از خود مراقبتی فیزیکی و معنوی اشاره کردند .ان شالله با توسعه برنامه هاي خودمراقبتي وآموزش سلامت بتوانیم در ارتقا سطح سلامت جامعه و پیشگیری از حوادث و سوانح رانندگی و کاهش مرگ و میر ناشی از آن موثر واقع شویم.

• در سه شنبه 8 فروردين 1396